Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kakao yağının karın kısmında bol bol tüy yaptığını duydm benden söylemesi:)
kızlar hiç biri hakiki zeytinyağının yerini tutamaz eskilerin yaptıkları şimdi bilimsel olarak kanıtlanıyor tereddütteyseniz hakiki zeytin yağı kullanın derim.
ben johnsons'ın bebeyağını kullanmıştım kuruttu cildimi, excipial lipo diye bi ilaçla geçti çok şükür,şimdide temkinli yaklasıyorum ya buda kurutursa diyee
ben dün doktora gittim çatlaklar için bana expolital lipoyu ve özellikle kako yağını önerdi bu kako yağı sert margarin gibimi sizinde attar bana gösterdi ama inanamadım almadım sizinde öylemi yoksa sıvı mı
arkadaşlar bende bebe yağı kullandım şu an 6 aylık hamileyim 3 gündür cildim felaket egzama gibi oldu çok kaşınıyor.ne yapsam acaba kaşıntıyla yanma birarada oluyor
bende bebeyağı kullanıyodum kurudum kaldım dedin ilaç dr tavsiyesimi neden öyle olmuş sonuç olarak cilde yağ sürüyosun niye kuruyor birde ben su içmenin çok önemli olduğunu duydum cildi dışardan ne kadar nemlendirsende içten nemlendirme kadar faydalı olmuyomuş