Çatlaklar için kakao yağını kullananlar

burcuuu

O 62 kg geri gelecek :)
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
6.173
57
Çatlaklar için kakao yağını kullanan arkadaşlar,banyodan sonra nemli cildemi sürüyorsunuz?yoksa kuru cildede sürülebiliyormu?Deneyimeriniz nedir
Teşekkürler..

:nazar:

badem yağınıda kaş kirpik güçlensin diye kullanırlardı oda tüy yapıyo walla ne kullancaz ya...aktar önerdi kakao yagını bana doğumdan sonrada gel bana söyle eğer çatlağın olursa dedi bekliyoruz bakalım olursa yaktım o aktarcıyı... ben hem jhonsanbaby nin bebek yağını kullanıyorum hemde kakao yağını ama düzenli diil canım isterse sürüyorum 2-3günde bir kuru cilde kullanıyorum ben...

kakao yağı çok kötü kokuyor ama çatlaklar üzerinde etkisini bende duymuştum.ben zeytin yağı kullanıyorum canım hergün düzenli olarak sürüyorum duştan sonra daha etkili oluyor tavsiye ederim

ben johnsons'ın bebeyağını kullanmıştım kuruttu cildimi, excipial lipo diye bi ilaçla geçti çok şükür,şimdide temkinli yaklasıyorum ya buda kurutursa diyee

kızlar hiç biri hakiki zeytinyağının yerini tutamaz eskilerin yaptıkları şimdi bilimsel olarak kanıtlanıyor tereddütteyseniz hakiki zeytin yağı kullanın derim.

kızlar hiç biri hakiki zeytinyağının yerini tutamaz eskilerin yaptıkları şimdi bilimsel olarak kanıtlanıyor tereddütteyseniz hakiki zeytin yağı kullanın derim.

Tatlım peki şu süpermarketlerde satılan zeytinyağlarından alsak olurmu?aktardada var z.yağı ama biras daha yüksek fiyatlı

kızlar vazelinde iyi geliyormuş bir yerde okumuştum. bende 4 aylık hamileyi ama henüz bir yerimde çatlak görmüyorum yada göremiyprum. kafadaki hariç tabi :):):)

aktarda bana önce susam yağını sür sonrada üzerine kakao yağını sür çok ii geliyo dedi bakalım görücez ii mi gelicek

ben johnsons'ın bebeyağını kullanmıştım kuruttu cildimi, excipial lipo diye bi ilaçla geçti çok şükür,şimdide temkinli yaklasıyorum ya buda kurutursa diyee

bende bebeyağı kullanıyodum kurudum kaldım dedin ilaç dr tavsiyesimi neden öyle olmuş sonuç olarak cilde yağ sürüyosun niye kuruyor birde ben su içmenin çok önemli olduğunu duydum cildi dışardan ne kadar nemlendirsende içten nemlendirme kadar faydalı olmuyomuş

ben dün doktora gittim çatlaklar için bana expolital lipoyu ve özellikle kako yağını önerdi bu kako yağı sert margarin gibimi sizinde attar bana gösterdi ama inanamadım almadım sizinde öylemi yoksa sıvı mı

ben dün doktora gittim çatlaklar için bana expolital lipoyu ve özellikle kako yağını önerdi bu kako yağı sert margarin gibimi sizinde attar bana gösterdi ama inanamadım almadım sizinde öylemi yoksa sıvı mı

aynen arkadasım kakao yağı margarın gıbı oluyor yazın bronzlasmak ıcın sürüyorduk biz delikafadulden ama badem yagı suruyorum göbişime ben :icecream:

arkadaşlar bende bebe yağı kullandım şu an 6 aylık hamileyim 3 gündür cildim felaket egzama gibi oldu çok kaşınıyor.ne yapsam acaba kaşıntıyla yanma birarada oluyor

Canım kako yağı sıvı küçük şişelerde satılan bir yağ, şuan yurt dışında kullanılan doğal ürünlerin en başında geliyormuş...
Kesinlikle bir çok doktor öneriyor kako yağını.
Kakao yağı ile susam yağını alıp karıştırın kokusuda rahatsız etmez ikisi çok işe yarıyor.
Badem yağıda çok işe yarıyor ancak kiminin vücudu badem yağına karşı alerji gösterebiliyormuş, birde malum kıllanma oranı biraz daha artar ama badem yağı kullanımı kesilince tüylerde dökülüyormuş eski haline geliyormuş yani...

Kakao yağı, zeytin yağındanda çok etkili. Küçük bir şişesi 3,5-4 ytl gibi.

Buarada kakao yağını kuru cildede ıslak cildede sürebilirsin.. Ama ıslak cilde sürülenler şu hani banyo sonrası kullanılan bebe yağları daha fazla nemi tuttuğu için ciltte...
Ben kakao yağını kuru cilde kullanıyorum.

bir arkadaşımada dr.u badem ve kakao yağı kıllandırıyo diye kayısı çekirdeği yağı kullanmasını söyledi bende kullanıyorum ama düzenli değil ve çatlaklarım başladı

arkadaşlar bende bebe yağı kullandım şu an 6 aylık hamileyim 3 gündür cildim felaket egzama gibi oldu çok kaşınıyor.ne yapsam acaba kaşıntıyla yanma birarada oluyor

arkadaşım cilt çatlak olacağı zamanda çok kaşınıyor bilgin olsun

bende bebeyağı kullanıyodum kurudum kaldım dedin ilaç dr tavsiyesimi neden öyle olmuş sonuç olarak cilde yağ sürüyosun niye kuruyor birde ben su içmenin çok önemli olduğunu duydum cildi dışardan ne kadar nemlendirsende içten nemlendirme kadar faydalı olmuyomuş

Canım bu johnsons'un ürünleri herkese yaramıyormuş,bana alerji yapmış ondan kurutmuş cildimi,giydiğim kıyafet bile acıtıyordu hatta gece yatarken ne yana dönersem o yanım cayır cayır yanıyordu düşün,doktor bana o markanın kolonyasını bile kullanma dedi..Excipial lipoyu kendi verdi,zaten 1 tane bitince düzeldi cilt kendine geldi,
Su konusuna gelince günde 3 lt su içiyorum bi etkisi olmadı yani tatlım

SEMA43,canım benim aldığım kakao yağı yağ şeklinde olan,birde kalıp gibi olanlar vardı ama onlar bronzlasmak içinmiş öyle dedi aktar

MUMAMU, canım bi dermatoloğa git benimde derim kuruduğı için aynı şekilde kaşınıyorduda,belki sendede olmuş olabilir

Ya arkadaşlar zeytin yağıyla nasıl duruyorsunuz kokmuyor mu kıyafetiniz bulaşmıyormu ? Ben mi yanlış anlıyorum bildiğimiz zeytin yağı değil mi?

X