Çatlaklar çatlaklar için en yeni tedaviler?? ve öneriler??

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
merhaba, peki kolojen içeren kremler hangileri off bende artık hergün kremlenmekten bıktım bu ünlüler napıyo acaba çatlak için hepsinin vücudu pırıl pırıl

Ben de aromatk yağlar aldım karıştırdım onu sürüyorum 1 gün arayla. Peki şu kakao yağı hani ısıtıp eritilerek sürülüyo öyle mi seninkide ?

yok cnm evdeki eski bi kakao yağım vardı sıvı onu koydum ama az koydum çok cıvık olmasın diye. güzel koksun diye nemlendirici falanda koydum. ama bişeyi gerçekten farkettim ki her insan vücuduna göre kendi krem karşımını yapmalı bn hiç bi kremden böyle sonç almadım

He anladım canım benimki katı da ondan sormuştum nasıl ypyosun diye. Sevindim senin adına inşallah ben de bi sonuç alırım ya :)

inş canm yaa :) olmadı dermaroller ı denicem. ev arkadaşımda controbux mu ne bi ilaç var doktor yazdı onu kullandı ona çok iyi geldi.aklınzda bulunsun.

hangi kremin içine bunları karıstırdın cnm bütün kremleri hepbi yere topladın yani tüplerinden sıkarak..benim hafiflese bile yeter çatlaklarınım yani güneşte ve uzaktan bakınca parlamasınlar yeter

Son düzenleme:
canım bende zaten parlamasından şikayetçiydim. brozlaştırıcı sürünce bembeyaz kalıyodu oralar. boş bi kaba evde olan çatlakla ilgili herşeyi koydum bazılaır doktorun vediği kremlerdi tepkime olur mu die koktum ama olmadı. suruver, madicassaol,fito, acnelyse, kakao yağı (sıvı), gül suyu, çok az vazelin, dove sıkılaştırıcı bide güzel koksun diye innova nın e vitamni içeren nemlendricisini koydum. iyice karıştırdım dolapta bekletiyorum. belki soğuk olduğu için de sürerken hücreleri uyarıyo olabilr. açıkçası kemleri özellkle seçmedim. internette herkes bişey diyodu sinirlendim hepsini biaraya koydum tepkime olurmu diye hergün bikre sürüyorum. ben bana iyi gelen kremleri koydum. çünkü bişeyi farkettim herkesin cildi farklı tedavilere yanıt veriyor. diğer hastalıklardada bu böyledir zaten herkes farklı ilaçlarla farklı zamanlrda iyileşme gösterebilir. bn bunu bi haftadır çok düzenli olmasada kullanıyorum. annem sıkılaşma var daha gerginler dedi. bide brozlaştırıcı sürüp etek giydim bilmiyorum gözüme kötü gelmedi yani. ama tabi dermaroller a başlıcam en kısa zamanda. uzun yazdım ama umarım faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…