arkadaşlar merhaba,
kendimizi boşuna kandırmayalım! yağlara,kremlere ne ürün olursa, olsun çatlak konusunda hiç birşey etkili değil.!! hepsi hikaye hepsi para tuzağı!! Benim kadar bu konuda para harcayan yoktur heralde! üstelik ürünleri yurt dışından getirtiyordum!!! Ayrıca, ben estetik cerrahi merkezinde çalıştım. yanında çalıştığım estetik doktorum, hemen hemen herşeyin çaresi var ama, bu konuda henüz kanıtlanmış birşey yok dedi.! siz, siz olun paranızı sizi daha farklı mutlu edecek yerlere harcayın! doktorumla arada bir görüşüyorum. bu cilt çatlakları konusunda çalışmaların halen sürdüğünü, bir mucize olup bunları tamamen yok edecek bir icat çıkarsa ilk senin haberin olur merak etme dedi:) yıllardır benim kadar bunu kafaya takan biri yoktur demiştim. Ancak görüyorum ki, benim gibi çok da bu konuda dertli bayanlar var
Ama şunu iyi bilin ki artık dert etmiyorum!!! piskolojik olarak rahatlıyorsanız, paranızı kremlere, yağlara vermeye dvam edin:) çünki, en önemlisi belirtmek isterim! sağlık kadar daha önemli birşey yok hayatta!!! ben 2 yıl önce beyin ameliyatı oldum. yetmiyormuş gibi 1.5 yıl sonra tümör tekrarladı! şimdi bu nedenden dolayı öyle şeyler yaşadım ve yaşıyorum ki, aklıma ne çatlak geliyor nede buna benzer başka bir şey!!! yine de, bu konuda çok etkili işe yarıyor denilen bir şey çıkar da, dr dan haber alırsam, SÖZ veriyorum buraya yazarım! Sağlıklı, huzurlu, mutlu yaşamlar dilerim!