Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sırnaşık şeyarkadaslar sıkılastırıcı kremler var onları düzenli sekilde sürerseniz vücudu topluyor bayagı bir serap gür valla sen icebiliyormusun ben pek fazla suyla aram yok midem bulanıyor biraz fazla ictigim zaman
arkadaslar nette buldum bu tarifi kadın yurt dısındakı bı doktordan almıs tarıfı adam 6ay kullan hiç çatlağın kalmaz demiş kadında 2haftadır kullanıyo olmasına ragmen çok azaldıgını söylüyo.tarıf söyle:1kasık elma sırkesı,jojoba,avakado,hint,acıbadem,çilek,kayısı,badem,gül,servi ve susam yağlarını havuç ceviz,elma ve kiviyi blenderdan gecirip suruyoruz.ama önce ökse otunu kaynatıp suyunu çatlaklara sürüyoruz sonra yaglarla en az yarım saat masaj yapıp yaklasık 1saat sonra dusa girip kese yapryoruz.gül kayısı ve çilek yagı digerlarinden daha fazla konacak.tüm yagları karıstırıp elme kivi ceviz ve havucu sürecegimiz zaman elkiyoruz.bence oldukça zahmetli aşagı yukarı 40ytl tutan bi karısım ama ben yaparım arkadaslar hemde hemen :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
cnm ya senin sonuç ne durumda düzenli kullandınmı sonucu yazarsan sevinirimarkadaslar nette buldum bu tarifi kadın yurt dısındakı bı doktordan almıs tarıfı adam 6ay kullan hiç çatlağın kalmaz demiş kadında 2haftadır kullanıyo olmasına ragmen çok azaldıgını söylüyo.tarıf söyle:1kasık elma sırkesı,jojoba,avakado,hint,acıbadem,çilek,kayısı,badem,gül,servi ve susam yağlarını havuç ceviz,elma ve kiviyi blenderdan gecirip suruyoruz.ama önce ökse otunu kaynatıp suyunu çatlaklara sürüyoruz sonra yaglarla en az yarım saat masaj yapıp yaklasık 1saat sonra dusa girip kese yapryoruz.gül kayısı ve çilek yagı digerlarinden daha fazla konacak.tüm yagları karıstırıp elme kivi ceviz ve havucu sürecegimiz zaman elkiyoruz.bence oldukça zahmetli aşagı yukarı 40ytl tutan bi karısım ama ben yaparım arkadaslar hemde hemen :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
ben bonie kullandım hiç bir faydasını görmedim verdiğim o kadar para ile kaldım! şimdi bahsettiğiniz kremlerden alıcam inş faydasını görürüm. tenim o kadar beyaz ki en ufak şey ortada ne arasan var selülit,çatlak,varis,kılcal damar kanamaları ve daha çocuk falan da yok hamile kalınca yaratığa dönüşeceğimden korkuyorum peki kılcal damar kanamaları -hani şu kırmızı küçük çizgiler-onalr içinm formülü olan var mı?
bende de çatlak var ben ümidi kesmistim birkaç dermatologtan tedavisi yok lafını duyunca ama şimdi hamileler diyo ki şunu kullandım doğum yapmamş gibi oldum peki onlar önlemek için mi kullanıyorlar yoksa tedavi etmek için mi?fisfisfis
çatlaklara en iyi gelen yosun özlü termal tuzu ben deniyorum ve faydasını görüyom aktarlardada var zaten