arkadaşlar merhaba öncelikle çatlaklarımla 10 yıldır beraberim iki senedir çeşitli karışımlar denedim sonuç alamadım geçen temmuzdan beride dermaroller kullanıyorum şimdi kolajen serumlardan almaya uğraşıyorum herneyse iki haftadır balmumundan yaptığım bi krem vardı balmumu ve zeytinyağı kullanılarak hazırlanıyor bu krem burda başka bi topicte görüp hazırlamıştım kavanozda öylece duruodu dedim kolajen alana kadar boş durmyayım sürüyorum her gece ve şunu kesinlikle söyleyebilirim çok fazla silikleştirdi çatlakları her sabah biraz daha düzelmiş görüyrm tamamen geçmedi evet ama çok fark etti buraya aslında tam sonuç alarak yazmak istedim fakat çatlaklarla uğraşan insanlar var bunu biliyorum zaman kaybetmek istemmediklerinide biliyorum bir an önce çatlaklardan kurtulmak istediklerinide o yüzden yazıyrm deneyin umarım sizdede işe yarayacaktır bende devam ediyorum hala burdan gelişmeleri yazarım yine deneyen olursa onlarda paylaşırsa sevinirim
balmumunu aktardan mı alıyoruz??
bende dermaroller kullanıyorum etkisini de goruyorum hızlandırmakta fayda var tabi sureci.
simdiden tesekkürlerr
balmumu ve zeytinyağını tencerede aynı anda mı ısıtıyoruz? bende denemek istiyorum. birde sürüp sabaha kadar vücuttamı kalması gerekiyo
evet önce balmumunu eritip üstüne zeytinyağını ekleyin öyle çok ısınmasına gerek yok erisin yeter sonra bi kavanoza dökün zaten donmaya başlar hemen ama zeytinyağı az olmasın ona dikkat edin eğer sürerken rahat süremiosanız kıvamını tutturmak için tekrar zeytinyağı ekleyerek bidaha ısıtın ayarlarsınız bi şekilde kıvamını net bir ölçü veremiyorum göz kararı ayarlarsınız bide evet bütün gece kalıyor vücutta sabah duş alıyorum çok memnun kaldım ben hala devam ediyorum bide bitti sayılır yeniden hazırlıycam onun içine bi de kakao yağı eklemeyi düşünüyorum baya faydalı o da çatlaklar için kolay gelsin
merhaba şimdi gördüm mesajınızı iyi gidiyor silikler artık.. bırakmadım bırakınca eski hallerine dönerler mi bilmiyorum ama ben devam edicem uzunca bi süre bu arada en son yaptığıma kakao yağı bide jojoba yağıda ekledim öyle sürüyorum şimdi kesinlikle çatlak konusunda zaman kaybetmeden bi karışım uygulayın bu balmumu olur kakao yağı olur nemlendirin uzun kullanmda mutlaka etkisini görürsünüz tamamen geçmeselerde daha az göze batarlar benm şimdiki birikimim olsaydı seneler önce bi yıl en az hiç bırakmadan uygulardım bu tip bir karışımı kolay gelsin hepimizeşimdi çatlak durumunuz nası ?