Çatlaklar çatlaklar için balmumu kremi

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

denizasya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
22
0
arkadaşlar merhaba öncelikle çatlaklarımla 10 yıldır beraberim iki senedir çeşitli karışımlar denedim sonuç alamadım geçen temmuzdan beride dermaroller kullanıyorum şimdi kolajen serumlardan almaya uğraşıyorum herneyse iki haftadır balmumundan yaptığım bi krem vardı balmumu ve zeytinyağı kullanılarak hazırlanıyor bu krem burda başka bi topicte görüp hazırlamıştım kavanozda öylece duruodu dedim kolajen alana kadar boş durmyayım sürüyorum her gece ve şunu kesinlikle söyleyebilirim çok fazla silikleştirdi çatlakları her sabah biraz daha düzelmiş görüyrm tamamen geçmedi evet ama çok fark etti buraya aslında tam sonuç alarak yazmak istedim fakat çatlaklarla uğraşan insanlar var bunu biliyorum zaman kaybetmek istemmediklerinide biliyorum bir an önce çatlaklardan kurtulmak istediklerinide o yüzden yazıyrm deneyin umarım sizdede işe yarayacaktır bende devam ediyorum hala burdan gelişmeleri yazarım yine deneyen olursa onlarda paylaşırsa sevinirim

Selam,

bu kremi nasıl hazırladığını ve ne zaman ne kadar sürüleceğini ve süresini yazarmısın?

teşekkürler,

evet haklısınız orayı atlamışım 250 gram kadar balmumunu kullanmadığınız bi kaba atıyosunuz üstüne onun iki katı kadar zeytinyağı ekledim ben göz kararı ama zeytinyağının fazla olması lazım yoksa cilde sürerken balmumu topak topak kalıyor daha sonrasında eriyene kadar ısıtıyosunuz eriyince kullanacağınız bi kavanoza koyun ben iki haftadır her gece bolca sürüp yatıyrm sabah uyanınca banyoda keseliyrm sürdüğüm yerleri iyice bu şekilde kullanımı fakat kokusu var biraz o kadarına da dayanıyorum bide bi tavsiye daha yağlı olduğu için yatarken geceliğe bulaşyor ister istemez pek kullanmadığınız bir şeyleri tercih edin açıklayıcı bulmadığınız birşey olursa yine yanıtlarım

Anneme aktardan almıştık balmumuçatlak kremi zayıflama döneminde sürekli kullanmıştı hem sıkılaşmıştı göbeği hemde doğum çatlakları azalmıştı

balmumunu aktardan mı alıyoruz??

bende dermaroller kullanıyorum etkisini de goruyorum hızlandırmakta fayda var tabi sureci.
simdiden tesekkürlerr

bende dermaroller kullanıyorum etkisini de goruyorum hızlandırmakta fayda var tabi sureci.
simdiden tesekkürlerr

simdiden tesekkürlerr

simdiden tesekkürlerr

evet balmumunu aktarlardan bulabilirsiniz aynı uygulamaları yapıyormuşuz inş tammen geçerler ama gerçekten ben artık yağlara falan inanmayan biriyim denedim bi müddet ordan biliyorum ama balmumu gerçekten şaşırttı beni özellikle bacak içi gibi yerlerde çok etkili kesinlikle düzenli kullanmaya devam edicem bende sizede kolay gelsin

balmumu ve zeytinyağını tencerede aynı anda mı ısıtıyoruz? bende denemek istiyorum. birde sürüp sabaha kadar vücuttamı kalması gerekiyo

balmumu ve zeytinyağını tencerede aynı anda mı ısıtıyoruz? bende denemek istiyorum. birde sürüp sabaha kadar vücuttamı kalması gerekiyo

evet önce balmumunu eritip üstüne zeytinyağını ekleyin öyle çok ısınmasına gerek yok erisin yeter sonra bi kavanoza dökün zaten donmaya başlar hemen ama zeytinyağı az olmasın ona dikkat edin eğer sürerken rahat süremiosanız kıvamını tutturmak için tekrar zeytinyağı ekleyerek bidaha ısıtın ayarlarsınız bi şekilde kıvamını net bir ölçü veremiyorum göz kararı ayarlarsınız bide evet bütün gece kalıyor vücutta sabah duş alıyorum çok memnun kaldım ben hala devam ediyorum bide bitti sayılır yeniden hazırlıycam onun içine bi de kakao yağı eklemeyi düşünüyorum baya faydalı o da çatlaklar için kolay gelsin

şimdi çatlak durumunuz nası ?

şimdi çatlak durumunuz nası ?
merhaba şimdi gördüm mesajınızı iyi gidiyor silikler artık.. bırakmadım bırakınca eski hallerine dönerler mi bilmiyorum ama ben devam edicem uzunca bi süre bu arada en son yaptığıma kakao yağı bide jojoba yağıda ekledim öyle sürüyorum şimdi kesinlikle çatlak konusunda zaman kaybetmeden bi karışım uygulayın bu balmumu olur kakao yağı olur nemlendirin uzun kullanmda mutlaka etkisini görürsünüz tamamen geçmeselerde daha az göze batarlar benm şimdiki birikimim olsaydı seneler önce bi yıl en az hiç bırakmadan uygulardım bu tip bir karışımı kolay gelsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…