Çatlaklar Adası :D

ewt baktm burda benm gbi çatlaklar war ondn geldm

günayyydınnn çatlaklar adasınsın sakin halkı
bune ya nekadar sesiz sedasız ilerliyosunuz
neyse herkes iyidir umarım

haftanın ilk günü yavaş yavaş açılıyoruz canım

heeeeeeeeeeeeeeeeeee :):)

inşallahhh..ilk defa mustafa topaloğlu gitmesin istiyorumm :)

kız bende merveye nefretliğim geldi ya

mustafa toplaoğlu dün çok komikti.2 kez yendi

haklısn jelada beni kimse sewmed ben yaznca herkes çıkıyo )':

neden sevmesin canım bence yanlış anlıyosun seninle alakası yok
sen sadece buraya yazıyısun belki ama burda bir çoğumuzun girdiği başka topikler var ordaki konulara hakm olabilmek içinde arada oralara kaçıyoruz sen kendinden bahsetsene kaç yaşındasın evlimisin çalışıyomusun biraz bunlardan konuşalım nedersin

şaka yaptm zaten yaa bekarm 22 yaşndaym çalışıyom ama önümzdeki yil ygs ye hazrlancm

şakanı yerim şimdi senin

önce özledinizmi falan pohpohlenmak istiyorsun .şöyle muhabbet et bakalım iyice sonra naz yapıyorsun,kendince alınıyorsun..

girip çıkıyorsak senden değil.geziyoruz forumda sen öyle yap

şaka yaptm zaten yaa bekarm 22 yaşndaym çalışıyom ama önümzdeki yil ygs ye hazrlancm

sıkılgan ve çekimser olursan sadece burda değil gerçek hayatada bir çok şeyin gerisinde kalırsın oyüzden sana özel birşeyler yazılamsını bekleme sende yaz ve burdaki arkadaşların yazdığı mesajlara cevap ver konuya hakim ol daha yaşın 22 çookk öğreneceğin şeyler var
bak ne güzel okuyosunda malesef ben senin gibi şanslı değildim okumayı çok istediğim halde okuyamadım

beni özlednmi müge
özlemle alakalı problemlerın mı var kızım senınn
haftanın ilk günü yavaş yavaş açılıyoruz canım

kız bende merveye nefretliğim geldi ya

mustafa toplaoğlu dün çok komikti.2 kez yendi
aynen ya nihata gıcık oldum bıtane oyun alamadı diye.. yoksam favorım hala nıhattt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…