Çatlaklar Adası :D

ay ne alakası var canım,sende pek bir alıngansın:KK14:

problemlerin mi var kendince anlamadım ben,gerektiği zaman herkes herkese cevap veriyor zaten:nazar:

olduki bizim topikte sıkıldın ,başka topikleride gez.burda sınırlı kalma nedne üyeliğini iptal edesinki bir topikk yüzünden:KK76:

gez dolaş bu forumda ögreneceğin çok şey var,hemen pes etme herşey zamanla:KK1:

yoksa sen sadece bizim topik için mi üye oldun?:KK28:

ewt baktm burda benm gbi çatlaklar war ondn geldm

günayyydınnn çatlaklar adasınsın sakin halkı :KK53:
bune ya nekadar sesiz sedasız ilerliyosunuz :KK14:
neyse herkes iyidir umarım :KK19:

haftanın ilk günü yavaş yavaş açılıyoruz canım:KK9:

heeeeeeeeeeeeeeeeeee :):)

inşallahhh..ilk defa mustafa topaloğlu gitmesin istiyorumm :)

kız bende merveye nefretliğim geldi ya:KK22:

mustafa toplaoğlu dün çok komikti.2 kez yendi:KK60:

haklısn jelada beni kimse sewmed ben yaznca herkes çıkıyo )':

neden sevmesin canım bence yanlış anlıyosun seninle alakası yok :KK19:
sen sadece buraya yazıyısun belki ama burda bir çoğumuzun girdiği başka topikler var ordaki konulara hakm olabilmek içinde arada oralara kaçıyoruz sen kendinden bahsetsene kaç yaşındasın evlimisin çalışıyomusun biraz bunlardan konuşalım nedersin :KK19:

şaka yaptm zaten yaa :KK70: bekarm 22 yaşndaym çalışıyom ama önümzdeki yil ygs ye hazrlancm

şakanı yerim şimdi senin:KK47: :KK9:

önce özledinizmi falan pohpohlenmak istiyorsun .şöyle muhabbet et bakalım iyice:KK1: sonra naz yapıyorsun,kendince alınıyorsun..

girip çıkıyorsak senden değil.geziyoruz forumda sen öyle yap:KK55:

şaka yaptm zaten yaa :KK70: bekarm 22 yaşndaym çalışıyom ama önümzdeki yil ygs ye hazrlancm

sıkılgan ve çekimser olursan sadece burda değil gerçek hayatada bir çok şeyin gerisinde kalırsın oyüzden sana özel birşeyler yazılamsını bekleme sende yaz ve burdaki arkadaşların yazdığı mesajlara cevap ver konuya hakim ol daha yaşın 22 çookk öğreneceğin şeyler var :KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:
bak ne güzel okuyosunda malesef ben senin gibi şanslı değildim okumayı çok istediğim halde okuyamadım:KK43:

beni özlednmi müge
özlemle alakalı problemlerın mı var kızım senınn:KK9::KK9::KK9:
haftanın ilk günü yavaş yavaş açılıyoruz canım:KK9:

kız bende merveye nefretliğim geldi ya:KK22:

mustafa toplaoğlu dün çok komikti.2 kez yendi:KK60:
aynen ya nihata gıcık oldum bıtane oyun alamadı diye.. yoksam favorım hala nıhattt :21::21:

X