Çatlaklar Adası :D

neyyy hadi sen neyse de eşin de mi öyle :KK1:
çubukgiller :KK60:

oda öyle canım.aynen:KK9:

bnm kocamda maşallah göbek aldı başını gdiyo bn zapzayf o şiko patates:)) bde gtti bi ton spor aleti aldı eve banada pilates takımı almış amaç laf etmim diye göz boyamak için sanada pilates seti aldık ama....gbi cümleler kurcak yemezler:))))) bde bunları sen bana hediye almış ol diyo deli:)

bnm kocamda maşallah göbek aldı başını gdiyo bn zapzayf o şiko patates:)) bde gtti bi ton spor aleti aldı eve banada pilates takımı almış amaç laf etmim diye göz boyamak için sanada pilates seti aldık ama....gbi cümleler kurcak yemezler:))))) bde bunları sen bana hediye almış ol diyo deli:)

spor iyidir olsun.:))

bak biz boşunamı geldik dominik adalarına:KK60:

spor iyidir olsun.:))

bak biz boşunamı geldik dominik adalarına:KK60:

spor iidrde km yapcak onu bak 1 ay yapcak snra sıkılcak yapmıcak kesin fatura bana patlicak bn ödcem sonra nası olsa aldık ödedim o kadar para bari boşa gtmesin bn yapim dcem snra 1ayda 48 klodan 25 kiloya düşerek rekora imza adan kız diye manşetlere çıkcam :))))

:KK60:
sen de gelip gidip göbüşünü okşarsın ...

neyse ben de çıkıyorum,size iyi sohbetler yine gelirim buraya doğru:KK9:
kendinize iyi bakın:KK16::KK16::KK16::KK16:

haydi güle güle :KK16:

[QUOT996]

spor iidrde km yapcak onu bak 1 ay yapcak snra sıkılcak yapmıcak kesin fatura bana patlicak bn ödcem sonra nası olsa aldık ödedim o kadar para bari boşa gtmesin bn yapim dcem snra 1ayda 48 klodan 25 kiloya düşerek rekora imza adan kız diye manşetlere çıkcam :))))

en güzeli spor salonu,aletleri vs.kendin alınca tembellik oluyor.elinde patlıyor ama spora gitmek öyle değil..para verdim yazıldım düşüncesiyle insan kendini zorunlu hissediyor.ve yararlı oluyor bence:KK34:

geldimm,benim eşimde tombiş:KK52: 100 kilo
boyu uzun allahtan ordan kurtarıyor
ben öyle sevdim onu zayıflasa değişik gelir:KK1:

100 mü nasıl taşıyorsun öyle:KK9:

mutluysan sorun yok tatlım:)

nasıl gidiyor evliliğin güzelmi alıştın mı?

Allaha binlerce kez şükrediyorum canım cok mutluyum:nazar: rabbim herkesi mutlu etsin, alıştım artık
biz yeni bir ilçeye tasındık evlenince yeni hayatımıza yeni bir yerde basladık yani
iyi oldu bizim için kayınvalidem ve annem aynı semtteler fatihte
ikisinede uzagız su an ama içli dışlı olmaktan iyidir yani
:KK34:

X