- 28 Haziran 2011
- 7.977
- 102
-
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
- #1.661
Eklenti ekle yazısı var onu tıklıyom tablo gbi bişy çıkıyo
anladım peki ayarları nasıl düzelticmo değil canım eklentiden resim felan ekleyebiliyosun
senin ayarlarla felan bir ilgisi var büyük ihtimalle ozaman şöyle birşey yap : 27 : gibi yani iki nokta arasına 2 haneli rakam yaz ben örnek olsun diye arasına boşluk bıraktım ama sen boşluk bırakma had,i dene bakalım
naloooo jaleda burda da mı peşimi bırakmadın sen
naloooo jaleda burda da mı peşimi bırakmadın sen
evet geldim ilk sırad sen varsın birazdan icabına bakacağımgeldi iskelet
bitek sen değil herkesin aklına geliyorheeee takip ettim seni çatlakk diyince sen geldin aklımaaa
evet geldim ilk sırad sen varsın birazdan icabına bakacağım
bitek sen değil herkesin aklına geliyor
ay hala kahvaltı yapmadım açlıktan öleceğim
bitek sen değil herkesin aklına geliyor
ay hala kahvaltı yapmadım açlıktan öleceğim
nalooooo nayır nolamazdeli kız beni görünce geçmişe kaçtttııııııııı
kendini neden bu kadar komik sanıyorsun ,kendini sen değil başkaları övsün başkaları sana komiksin desin ,bu kadar megolaman olmaölmüşsün zaten baksana şu haaline zaaaaaaaa ay çok komiğim yaaa
kaçmadım ula burdayım
ne yesem diye 2 saattr düşünüyorum valla ,gidip bi ekmek bile alamadım bakkaldan ,mide fesadı geçireceğim
bu arada geçmişi ben dün gece okumuştum
ula dün gece 12 gibi uyudum sabaha doğru 3 te ayaktaydım
eşimin uçağında sorun olmuş gelemedi onun özlemiyle uyku tutmadı galiba
o saatte bugün ne giysemin tekrarını izledim baykuşlar gibi gece gece
5 e doğru uyudum sabah da 8 den beri ayaktayım
harikayım dimi
kendini neden bu kadar komik sanıyorsun ,kendini sen değil başkaları övsün başkaları sana komiksin desin ,bu kadar megolaman olma
yokyaa ben de dayanamıyorum aslında ,normalde 12 yi zar zor ederim uyuma konusunda ama eşim ne zaman göreve gitse ben hep böyle oluyorum ,psikolojik sanırımyafrım saat nerdeyse 12 oldu biran önce yap kahvaltını :125::125::125:
ben uykusuzluğa mümkün değl dayanamam sen resmen baykuş gibi geceyi ayakta geçirmişsinn