Çatlaklar Adası :D

Eklenti ekle yazısı var onu tıklıyom tablo gbi bişy çıkıyo

o değil canım eklentiden resim felan ekleyebiliyosun
senin ayarlarla felan bir ilgisi var büyük ihtimalle ozaman şöyle birşey yap : 27 : gibi yani iki nokta arasına 2 haneli rakam yaz ben örnek olsun diye arasına boşluk bıraktım ama sen boşluk bırakma had,i dene bakalım

o değil canım eklentiden resim felan ekleyebiliyosun
senin ayarlarla felan bir ilgisi var büyük ihtimalle ozaman şöyle birşey yap : 27 : gibi yani iki nokta arasına 2 haneli rakam yaz ben örnek olsun diye arasına boşluk bıraktım ama sen boşluk bırakma had,i dene bakalım
anladım peki ayarları nasıl düzelticm :KK9:

nalooooo nayır nolamaz :KK30:deli kız beni görünce geçmişe kaçtttııııııııı :KK52::KK52::KK52::KK57:

kaçmadım ula burdayım :KK1:
ne yesem diye 2 saattr düşünüyorum valla ,gidip bi ekmek bile alamadım bakkaldan ,mide fesadı geçireceğim :KK60:
bu arada geçmişi ben dün gece okumuştum:KK1:

ula dün gece 12 gibi uyudum sabaha doğru 3 te ayaktaydım :KK53:
eşimin uçağında sorun olmuş gelemedi onun özlemiyle uyku tutmadı galiba:KK1:
o saatte bugün ne giysemin tekrarını izledim baykuşlar gibi gece gece :KK60:
5 e doğru uyudum sabah da 8 den beri ayaktayım :KK60:
harikayım dimi:KK60:
ölmüşsün zaten baksana şu haaline zaaaaaaaa ay çok komiğim yaaa :KK70:
kendini neden bu kadar komik sanıyorsun ,kendini sen değil başkaları övsün başkaları sana komiksin desin ,bu kadar megolaman olma :KK14:

kaçmadım ula burdayım :KK1:
ne yesem diye 2 saattr düşünüyorum valla ,gidip bi ekmek bile alamadım bakkaldan ,mide fesadı geçireceğim :KK60:
bu arada geçmişi ben dün gece okumuştum:KK1:

ula dün gece 12 gibi uyudum sabaha doğru 3 te ayaktaydım :KK53:
eşimin uçağında sorun olmuş gelemedi onun özlemiyle uyku tutmadı galiba:KK1:
o saatte bugün ne giysemin tekrarını izledim baykuşlar gibi gece gece :KK60:
5 e doğru uyudum sabah da 8 den beri ayaktayım :KK60:
harikayım dimi:KK60:

kendini neden bu kadar komik sanıyorsun ,kendini sen değil başkaları övsün başkaları sana komiksin desin ,bu kadar megolaman olma :KK14:

yafrım saat nerdeyse 12 oldu biran önce yap kahvaltını :125::125::125:
ben uykusuzluğa mümkün değl dayanamam sen resmen baykuş gibi geceyi ayakta geçirmişsinn :KK53:

yafrım saat nerdeyse 12 oldu biran önce yap kahvaltını :125::125::125:
ben uykusuzluğa mümkün değl dayanamam sen resmen baykuş gibi geceyi ayakta geçirmişsinn :KK53:
yokyaa ben de dayanamıyorum aslında ,normalde 12 yi zar zor ederim uyuma konusunda ama eşim ne zaman göreve gitse ben hep böyle oluyorum ,psikolojik sanırım :KK43:
ekmeği aldım geldim yumurtayı ocağa koydum 2 dene haşlanıyor ,çayı da koydum demleniyor :KK1:

X