-
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
- #1.541
yok bende çalışma,bir kez istedik o dayeni hemen oldu üç ayda martta kürtaj oldum.şimdilik bişey yok.
o düşünce henüz yok anlıcan..birde hala kanamam var bir buçuk ay oldu..ne kadar sürüyor bu biliyormusun??
allah siziatv yi izliyorlarmış..bnde evde olsam onu izlerdim
ALLAH KABUL ETSIN canim dualariniSelamun aleyküm gacılar ben geldim vurmuşsunuz muhabettin dibine yine :))
Bütün bebiş bekleyen olmasını isteyen hanımlara yasin okudum dua ettim.. Cuma da öyle bir an vardır ki dua kapıları açılır inşaallah açık kapılara denk gelmiştir de Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip eyler...
Bu arada keyfim yerinde size iki şık şık döniyimm :)
32:
is yerindemisin sen :26:ne is yapiyonki bu kadar bos vaktin var
yok bende çalışma,bir kez istedik o dayeni hemen oldu üç ayda martta kürtaj oldum.şimdilik bişey yok.
o düşünce henüz yok anlıcan..birde hala kanamam var bir buçuk ay oldu..ne kadar sürüyor bu biliyormusun??
allah siziatv yi izliyorlarmış..bnde evde olsam onu izlerdim
evet canım işdeyim..
ofis asistanıyım ,boş zamanım çok.
hoşgeldin mavişalah kabul etsin..
Selamun aleyküm gacılar ben geldim vurmuşsunuz muhabettin dibine yine :))
Bütün bebiş bekleyen olmasını isteyen hanımlara yasin okudum dua ettim.. Cuma da öyle bir an vardır ki dua kapıları açılır inşaallah açık kapılara denk gelmiştir de Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip eyler...
Bu arada keyfim yerinde size iki şık şık döniyimm :)
32:
Sen bana asiksin deli gibi asiksin ama ben seni istemiyorum
Zakirr bastirrr
Şekercim sen doktora gittin mi kanamam devam ediyor diye, niye o kadar uzun sürdü kanaman? içinde parça kalmış olmasınn o kadar uzun sürmemesi lazım.. Sana ilaç vermedi mi doktor kanamam oluyor deyince?
Amin kuzum sağolasın hoşgördükk.. Sen kaça kadar çalışıyosun kuzum çıkış saatin kaçç?
rüzgar gülüüüüüü
tiwiiiiiiii
niye online değil gibi görünüyosunuz
maşallah havalar 1500
bizim pro(muz) yok diye bizi beğenmiyör müsünüz