Çatlaklar Adası :D

is yerindemisin sen :26:ne is yapiyonki bu kadar bos vaktin var

Selamun aleyküm gacılar ben geldim vurmuşsunuz muhabettin dibine yine :))

Bütün bebiş bekleyen olmasını isteyen hanımlara yasin okudum dua ettim.. Cuma da öyle bir an vardır ki dua kapıları açılır inşaallah açık kapılara denk gelmiştir de Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip eyler...

Bu arada keyfim yerinde size iki şık şık döniyimm :)

32:

ALLAH KABUL ETSIN canim dualarini

Şekercim sen doktora gittin mi kanamam devam ediyor diye, niye o kadar uzun sürdü kanaman? içinde parça kalmış olmasınn o kadar uzun sürmemesi lazım.. Sana ilaç vermedi mi doktor kanamam oluyor deyince?

Aleykum selam bacim hosgeldin hayirli cumalar..

Hatunlar iyi tv izliyorsunuz ha esra erol felan ben hiç seyredemiyorum öyle programları darlanıyorum sıkılıyorum tv izlemiyorum zaten süslük duruyor salonda boş bi odamız var bi çekyat bi çalışma masası oh taamam kafam rahat dizi mizi yok esra erol falan da yok süper benim durum tavsiye ederim size de :))

Şekercim sen doktora gittin mi kanamam devam ediyor diye, niye o kadar uzun sürdü kanaman? içinde parça kalmış olmasınn o kadar uzun sürmemesi lazım.. Sana ilaç vermedi mi doktor kanamam oluyor deyince?

gitmedim eşimde hastane çalışıyor üstelik

hergün soruyor devam ediyormu diye,gecen doktora sormuş ateşi çıkarsa hemen getir demiş..
valla canım kürtaj oldugum an doktor tekrar ultrasonda baktı harikasın dedi

dahada hiç gitmedim kanam normaldir diye,temizleniyordur düşüncesi var..kanda kan olsa simsiyah azcıcık bişey..

Amin kuzum sağolasın hoşgördükk.. Sen kaça kadar çalışıyosun kuzum çıkış saatin kaçç?

ben çıkış saatim 7

rüzgar gülüüüüüü

tiwiiiiiiii

niye online değil gibi görünüyosunuz

maşallah havalar 1500
bizim pro(muz) yok diye bizi beğenmiyör müsünüz

rüzgar gülüüüüüü

tiwiiiiiiii

niye online değil gibi görünüyosunuz

maşallah havalar 1500
bizim pro(muz) yok diye bizi beğenmiyör müsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…