- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
-
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
- #1.181
yok bayan ..
çocuğu da var ne yapsın bişekilde para kazanmaya çalışıyor ,maaşı tam vaktinde yatıyor sigortası tıkır tıkır işliyor o yüzden bizimki sabrediyor ,bi de ilerde şef olurum diye gayreti var ,şef olursa maaşı 2 kat artacak ,çalıştığı firma bi de büyük bir firma yer ederse en azından uzun süre çalışırım diyor işte ..
YOK KIMYAMA BAKMIYOR ŞİMDİ BİŞEY DİCEM OLMAYACK :d:d
neden o işi yapıyor okumadımı?
senin kimyana da bakıyor mu peki
ya iş var ama işe yarayan istediğin gibi iş yok onu demek istiyorum .
işten çıkıp diğer işe geçme süreci var ,o arada para kaybın oluyor vs. zor oluyor yani kardeşimden biliyorum..
kardeşim sabh 7 akşam 4 çalışıyor ,temizlik şirketinde ,tuvalet bile temizliyor garibim ,akşama kadar full çalışıyor ,avmlerin yemek katlarında masaları silen komiler olurya onlardan işte ,ne yemek molaları var ne bişeyleri ,başlarında sürekli şef müdür ,dakika durmak yok ,akşama kadar ayakta ,sil babam sil ,çöp topla boşalt ,elleri kimyasallardan patlamış durumda ,sürekli ayakta olduğu için eve kendini zor atıyor ,yeri geliyor wcye giriyorlar ,kışın hep dışarda inşaat kazıttılar bunlra o karda kışta ,kaç kere hastanelik oldu ama maaşı düzgün yatıyor sigortası düzgün yatıyor diye katlanyor ne yapsın ..
bi de öyle çalıştığınızı düşünün ,çok zor valla ,RABBİM herkese yardım etsin ,yine de şükretmek lazım ..
demene gerek yok ben tahmin ettim zaten
lise mezunu okumadı ..bizim ailede değil sülalede tek okumayan ..
bizim sülale hep okumuş ,doktor ,prof dolu ,babam da öğretmen ,okumaya da aşırı düşkün bir adam ,çok uğraştık bizimki okumak istemedi ,özel üniv.teye göndercektim ben karşılayacaktım istemedi ,şimdi de işte wc temizliyor
demene gerek yok ben tahmin ettim zaten
lise mezunu okumadı ..bizim ailede değil sülalede tek okumayan ..
bizim sülale hep okumuş ,doktor ,prof dolu ,babam da öğretmen ,okumaya da aşırı düşkün bir adam ,çok uğraştık bizimki okumak istemedi ,özel üniv.teye göndercektim ben karşılayacaktım istemedi ,şimdi de işte wc temizliyor
ettiğini çekiyor işte
evet orası öyle tabiki ama ben de siz de aynı işlerde çalışabilirdik ,çok şükür halimize şükredelim yine de
keşke bizimki de öyle bir iş bulsaediyorum abla merak etme sen
şükretmesini biliriz her daim
gel gelelim birde şu varki.valla benim agırlıklı yaptıgım iş patronlara çay kahve ikramı.tele bakmak oda çok çok çalmaz.kargo evrak takini.arşivle sorumluyum.
onun dışında hep böyle netteyim.çokta sessiiz bura.herkes kafasına göre masasında takılıyor.gerci herkes dediğim az kişiyizde
keşke bizimki de öyle bir iş bulsa
işte ne olursa olsun kız çocukları okumalı bana göre ,okumayan insanlara çok kızıyorum
yok yaaa kolay bulunmuyor şanssız bizimki biraz da sanırm daha doğrusu çekecek çilesi var galiba..bulabilir istese niye bulmasın ama onun çalışma saati güzel
yok yaaa kolay bulunmuyor şanssız bizimki biraz da sanırm daha doğrusu çekecek çilesi var galiba..
çalışma saati güzel ama boşmu duruyor ,bak iki bardak yıkıyorum diyorsun ,o 9 saat boyunca full ayakta ful ltemizlik yapıyor ,öyle bi oturup bi çalışsa yine amenna ama sürekli çalışıyor ,geçen gittim gördüm ilk defa da bu kadar sanmıyordum doğruymuş gerçekten ,duru durağı yok
yok yaaa kolay bulunmuyor şanssız bizimki biraz da sanırm daha doğrusu çekecek çilesi var galiba..
çalışma saati güzel ama boşmu duruyor ,bak iki bardak yıkıyorum diyorsun ,o 9 saat boyunca full ayakta ful ltemizlik yapıyor ,öyle bi oturup bi çalışsa yine amenna ama sürekli çalışıyor ,geçen gittim gördüm ilk defa da bu kadar sanmıyordum doğruymuş gerçekten ,duru durağı yok
geldim kızlar,bende imkanı olup okumayana çook kızıyorum
biz 3 kardesiz ablam ing.öğretmeni burslarla okudu, ben liseyi bitirebildim aöf ten 2 yıllık okudum
erkek kardesim lise 3 te sınava hazırlanıyor dershaneye gidiyor
zorluklarla büyüdük halimize bin şükür yinede
yol gösterilmesi de cok önemli cocugu yönlendiriceksin,yardımcı olucaksın
yol göstermeyle alakası yok içinde olacak biraz da ,bizim gibi bir ailede büyüyüp de bu kadar yol gösterilirken bir isnan okumuyorsa içinde yok demektir..
benim ablam il birincisi idi
abim ve ben okul birincisi
hep dershanelerde parasız okuduk
burslu okuduk lisede de ..
biz o kadar uğraştıkki anlatamam sana ..
babam arkadaş gibydi bize ,çok ilgiliydi ,babam zaten yazar ,ilim adamı ..
sülale desen hep okumuş insanların arasında büyüdü ..
ama işte olmayınca olmuyor ...
yol göstermeyle alakası yok içinde olacak biraz da ,bizim gibi bir ailede büyüyüp de bu kadar yol gösterilirken bir isnan okumuyorsa içinde yok demektir..
benim ablam il birincisi idi
abim ve ben okul birincisi
hep dershanelerde parasız okuduk
burslu okuduk lisede de ..
biz o kadar uğraştıkki anlatamam sana ..
babam arkadaş gibydi bize ,çok ilgiliydi ,babam zaten yazar ,ilim adamı ..
sülale desen hep okumuş insanların arasında büyüdü ..
ama işte olmayınca olmuyor ...