Çatlaklar Adası :D

neden o işi yapıyor okumadımı?

YOK KIMYAMA BAKMIYOR ŞİMDİ BİŞEY DİCEM OLMAYACK :d:d

demene gerek yok ben tahmin ettim zaten
neden o işi yapıyor okumadımı?

lise mezunu okumadı ..bizim ailede değil sülalede tek okumayan ..
bizim sülale hep okumuş ,doktor ,prof dolu ,babam da öğretmen ,okumaya da aşırı düşkün bir adam ,çok uğraştık bizimki okumak istemedi ,özel üniv.teye göndercektim ben karşılayacaktım istemedi ,şimdi de işte wc temizliyor

allahımm ya delümanyahhh

ettiğini çekiyor işte

evet orası öyle tabiki ama ben de siz de aynı işlerde çalışabilirdik ,çok şükür halimize şükredelim yine de

ediyorum abla merak etme sen

şükretmesini biliriz her daim

gel gelelim birde şu varki.valla benim agırlıklı yaptıgım iş patronlara çay kahve ikramı.tele bakmak oda çok çok çalmaz.kargo evrak takini.arşivle sorumluyum.

onun dışında hep böyle netteyim.çokta sessiiz bura.herkes kafasına göre masasında takılıyor.gerci herkes dediğim az kişiyizde

keşke bizimki de öyle bir iş bulsa
işte ne olursa olsun kız çocukları okumalı bana göre ,okumayan insanlara çok kızıyorum

geldim kızlar,bende imkanı olup okumayana çook kızıyorum

biz 3 kardesiz ablam ing.öğretmeni burslarla okudu, ben liseyi bitirebildim aöf ten 2 yıllık okudum
erkek kardesim lise 3 te sınava hazırlanıyor dershaneye gidiyor
zorluklarla büyüdük halimize bin şükür yinede
yol gösterilmesi de cok önemli cocugu yönlendiriceksin,yardımcı olucaksın

bulabilir istese niye bulmasın ama onun çalışma saati güzel
yok yaaa kolay bulunmuyor şanssız bizimki biraz da sanırm daha doğrusu çekecek çilesi var galiba..
çalışma saati güzel ama boşmu duruyor ,bak iki bardak yıkıyorum diyorsun ,o 9 saat boyunca full ayakta ful ltemizlik yapıyor ,öyle bi oturup bi çalışsa yine amenna ama sürekli çalışıyor ,geçen gittim gördüm ilk defa da bu kadar sanmıyordum doğruymuş gerçekten ,duru durağı yok

kardeş işte üzülüyor insan benimde kardeşim okumadı .resmi tatilim olunca gıcık oluyor bana

eşimde diyor işin güzel ne güzel oturuyorsun diyor ama hiçbişy göründüğü gibi değildir.

eşim ayakta çalışyor ama işi güzelsaatlaride süper ama stresli işi var

insallah gönlün göre bi iş bulur yada yükselir canım
üzülürsün tabi bende soğukta calıstım yıllarca hep sabrettim dayandım

yol göstermeyle alakası yok içinde olacak biraz da ,bizim gibi bir ailede büyüyüp de bu kadar yol gösterilirken bir isnan okumuyorsa içinde yok demektir..
benim ablam il birincisi idi
abim ve ben okul birincisi
hep dershanelerde parasız okuduk
burslu okuduk lisede de ..
biz o kadar uğraştıkki anlatamam sana ..
babam arkadaş gibydi bize ,çok ilgiliydi ,babam zaten yazar ,ilim adamı ..
sülale desen hep okumuş insanların arasında büyüdü ..
ama işte olmayınca olmuyor ...

bilmiyorum işte ne olacak halim sonra pişman olmak istemiyorum.ama birde çalışıyosun işyerinde habire birileri ayrılıyor.

sarılıyorsun ister istemez pskiolji istk yok oldugu ben dünden beri rahatsız oldum yani.allah yardımcım olsun.

içinde olmaması ayrı,benim demek istediğim cocukla ilgilenmeyen aileler
cocuk okumayayım diyor hemen kabulleniyorlar
çalışsın bari para getirsin zihniyeti

OooooOO derin konular ilmiii şeyler konuşuluyorr hemen size bülbül sesimle bir şarkı söliyim deee keyfiniz yerine gelsınnn :))

Başlıyorummm :)

Bir mumduuurrr
İki mumduurrrr
Üç mumduuurrr
Dört mumduuurrr beş mumduuuurrr altı mumdurrrrrr yedi mumdurrrrrr sekiz mumdurrrrr ...................... yüzbir mumdurrr

Hiç bir şakı sözünü doğru düzgün söleyemem zaten şarkıda dinlemem sırf sizin için söledim bunu ona göree :)

Bu arada kızlar okutulmalı bilgili olmalı...

:13: kesinlikle katılıyorum..benim kardeşim okumadı ailemde üstüne düşmedi çalıştı para getirdi eve güzel geldi

ben bitirdim orta okulu aynısı banda yapıldı..3 yıl çalştım eve para getirdim..baktım olmayacak böyle.anasız babasız gittim kaydımı kendimi yaptırdım..

liseyi birincilikle biitrdim üniversiteyi okudum.içimde vardı benim..herkes şaş kaldı onur belgeleri.takdirler getirdim hep.şok oldular..

insanın içinde olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…