Çatlaklar Adası :D

kızlar siz çok hızlısınız yahu msj geldi 2 dk tele bakim ddim sayfalar ilerlemiş hepsini okuamadım bile bni gerilerde bırakıp gtmeyin elemeyin ilk günden :))))) buarada bnde 24 yaşındayım ( ama yeni grdim kaç yasındasın dyenlere 24 ama yeni grdim diyorum:)))))
ee efendime sölim 10buçuk aylık evliyim çalışıyorum

çok acıktım yavvvvv öğlen yemeği bile yiemedim akşam evde de yemek yok(( offf şöleee mangalda soslu kanat yanında köfte olsa buzz gbi kola şey bde çiğköftede olsun bde sucuk ızgara bde tatlı PP

yaa birazdan çıkcam hiç çıkasım yok ama çıkmak zorundayımsabhtan beri evi süpürmedim yaa
e çık tabi buralarda avarelik edip duruyorsun
evi süpür annene yardım et azıcık işe yara

iyi gidiyorum ben hıh
şuan yatılı geldim
hastayım yatıyorum kanepede

geçmiş olsun ..
gel madem hastaymışsın da bi ıhlamur kaynatırım sana

n...

süper yeni evlisin sende taze gelin:))

çok acıktım yavvvvv öğlen yemeği bile yiemedim akşam evde de yemek yok(( offf şöleee mangalda soslu kanat yanında köfte olsa buzz gbi kola şey bde çiğköftede olsun bde sucuk ızgara bde tatlı PP

sus kız canım çekti haa

off bende cok acıktımm su bastırmıor napalım ada koşulları:18:
ee canım adaya gelmeyi gönüllü istedik katlancaz

off bende cok acıktımm su bastırmıor napalım ada koşulları:18:

Herkes acikmis tam adayami dustuk nedir bi balina kesinde yiyekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…