Çatlaklar Adası :D

hehe anladım şengül :KK60: boşver kızım adını deşifre etme burda..kullanım sözleşmesinde yazıyordu kimliğinizi deşifre edecek bilgiler vermeyin diyordu:KK1:
niye ula sanki benim adımdan sadece 1 kişide mi var :KK60:
yok şengül değil başla saymaya dene şansını :KK60:
sabaha kadar say :KK60:
ohh afiyet olsun bende 4 olsun da molaya gidiyim diye bekleşiyorumm:KK34:

hadi az kaldı :KK1:

eskiden pozitif bakardım herseye ama
artık bakamıyorum nedense canımm

birde cok duygusallastım eşime diyorum
cocugumuz olunca durmadan ağlarım :KK43:
evlenince duygu yoğunluğu yasadım:KK1:

:KK9::KK9::KK9::KK9: bende severim alalala

sus be zaten birbuck saat sonra paydos ediyorsun ya anladım ben ondan çay saati yapıyorsun:KK9:

ben dörtte alıyım çayımı bari anca gecer saat 7:KK34:
yok yaa bende o saati bu saati yok ,ben her saat bişeyler yiyorum ,sınırsız ve özgürüm :KK60:
pisboğazız dedikya ne çabuk unuttun:KK60:

aa ayıp ayıp ,anne olacaksın yakında ,bu ne ula öyle ağlak ana mı olur:KK60:
hayat kısa yaa boşver takma hiçbirşeyi kafana :KK19:
küçük şeylerden mutlu olup elimizdeki ile yetinip mutlu olmaya bakmalıyız bence :KK19:

:KK9::KK9::KK9::KK9: bende severim alalala

sus be zaten birbuck saat sonra paydos ediyorsun ya anladım ben ondan çay saati yapıyorsun:KK9:

ben dörtte alıyım çayımı bari anca gecer saat 7:KK34:
yok yaa bende o saati bu saati yok ,ben her saat bişeyler yiyorum ,sınırsız ve özgürüm :KK60:
pisboğazız dedikya ne çabuk unuttun:KK60:

aa ayıp ayıp ,anne olacaksın yakında ,bu ne ula öyle ağlak ana mı olur:KK60:
hayat kısa yaa boşver takma hiçbirşeyi kafana :KK19:
küçük şeylerden mutlu olup elimizdeki ile yetinip mutlu olmaya bakmalıyız bence :KK19:

paran çok tabi tıkın sen anca:KK60:

esencan hayatı kısa gercekten saglıgın yerinde olsun .gerisi teferruat canım..

o duygusallıklar normal sadece sende değil herkesde öyle kolay değil başka bir hayata başlamış oluyorsun.:KK31:

paran çok tabi tıkın sen anca:KK60:

esencan hayatı kısa gercekten saglıgın yerinde olsun .gerisi teferruat canım..

o duygusallıklar normal sadece sende değil herkesde öyle kolay değil başka bir hayata başlamış oluyorsun.:KK31:

niye ula ben hep ucuz olanlarından alıyorum bikere :KK60:
amma da pintiyim :KK60:
amaaan para dediğin nedirki ,sağlık ve mutluluk olsun yeter :KK34:

belli belli zaten gofretli çiko yiyorsun :KK60:

parası çok olan pinti oluyor zaten:KK14:
yok ula en ucuzu buydu valla 0,50 kuruş :KK60:
yok be hiç pinti değiliz ailece aşkolsun :KK19:
hele eşim çok cömerttir ,yardımlaşmayı çok sever ,bizim kuzuya mesela kendi ailesinden değil ama çok yardım eder maddi anlamda sağolsun ,kocam bi numara yaaa,aa özledim herifimi ama şimdi ,daha 4 gün var gelmesine :KK43:
bi de lafı açıldı bişey söyleyeyim sana hayatta insanlar hep paranın çok önemli olduğunu sanıyorlar ama asla para önemli değil ,yaşamk için araç ama mutluluğun yerini hiçbişey veremez ,ben hep ALLAHtan para değil mutlu ve huzurlu bir yuva istedim ,çok şükür de ona sahibim ,eşimle mutlu olduktan sorna bigün beş parasız da kalsam umrumda olmaz biliyormusun ,arada gerçek sevgi varsa insan bi kuru ekmekle de geçiniyor ben bunun örneklerini çok gördüm :KK34:
amma da felsefikleştim hee :KK60:

sana tamamen katılıyorum delikız
benimde en büyük sansım eşim rabbime binlerce kez şükürler olsun:nazar::nazar:
evinde huzurun oldumu,sağlığında yerindeyse gerisi vız gelir

yok ula en ucuzu buydu valla 0,50 kuruş :KK60:
yok be hiç pinti değiliz ailece aşkolsun :KK19:
hele eşim çok cömerttir ,yardımlaşmayı çok sever ,bizim kuzuya mesela kendi ailesinden değil ama çok yardım eder maddi anlamda sağolsun ,kocam bi numara yaaa,aa özledim herifimi ama şimdi ,daha 4 gün var gelmesine :KK43:
bi de lafı açıldı bişey söyleyeyim sana hayatta insanlar hep paranın çok önemli olduğunu sanıyorlar ama asla para önemli değil ,yaşamk için araç ama mutluluğun yerini hiçbişey veremez ,ben hep ALLAHtan para değil mutlu ve huzurlu bir yuva istedim ,çok şükür de ona sahibim ,eşimle mutlu olduktan sorna bigün beş parasız da kalsam umrumda olmaz biliyormusun ,arada gerçek sevgi varsa insan bi kuru ekmekle de geçiniyor ben bunun örneklerini çok gördüm :KK34:
amma da felsefikleştim hee :KK60:

öyle tabi kızım mesela maaşı alıyoruz hop geldiği gibi gidiyor..önemli olan mutluluk gitmesin.o gittim mi kolayca gelmez:KK14:

yokluk nedir ben bilirim zaten:KK34:

öyle tabi kızım mesela maaşı alıyoruz hop geldiği gibi gidiyor..önemli olan mutluluk gitmesin.o gittim mi kolayca gelmez:KK14:

yokluk nedir ben bilirim zaten:KK34:

sana tamamen katılıyorum delikız
benimde en büyük sansım eşim rabbime binlerce kez şükürler olsun:nazar::nazar:
evinde huzurun oldumu,sağlığında yerindeyse gerisi vız gelir

ya şöyle bir örnek vereyim kendimden size..
biz ilk işe başladığımızda ikimiz de memurduk ,sonra eşim iş değiştirince maaşı birden 2 kat arttı ,peki biz değiştikmi hayır ,yine aynı peyniri ,aynı zeytini yiyoruz ,ha tabi ev aldık arabamız vardı vs ama sonuçta ne akdar fazla kazanırsan o kadar çok harcaman oluyor pek bişey değişmiyor yani ,önemli olan mutluluk ..
benim ablam evlendiğinde bir yer yatağı vardı mesela ama şimdi eşi tanınan bir tvde çalışıyor çok ii bir yerde ve maaşı da çok iyi ,yani hayat belli olmuyor ,onlar da birbirlerini çok sevdiler ,hiçbişeyleri yokkenşimdi durumları çok ii ama bunu işte o sevgiye ,dayanışmaya borçlular ,insanlar sevgi bir yere kadar illa para olması şart diyor ama gerçek sevgi varsa arada hiçbişekilde parasızlık bile sevgiyi yok edemiyor bence ,o biten sevgiler gerçek sevgi değil de ondan dolayı bitiyor ..

ya şöyle bir örnek vereyim kendimden size..
biz ilk işe başladığımızda ikimiz de memurduk ,sonra eşim iş değiştirince maaşı birden 2 kat arttı ,peki biz değiştikmi hayır ,yine aynı peyniri ,aynı zeytini yiyoruz ,ha tabi ev aldık arabamız vardı vs ama sonuçta ne akdar fazla kazanırsan o kadar çok harcaman oluyor pek bişey değişmiyor yani ,önemli olan mutluluk ..
benim ablam evlendiğinde bir yer yatağı vardı mesela ama şimdi eşi tanınan bir tvde çalışıyor çok ii bir yerde ve maaşı da çok iyi ,yani hayat belli olmuyor ,onlar da birbirlerini çok sevdiler ,hiçbişeyleri yokkenşimdi durumları çok ii ama bunu işte o sevgiye ,dayanışmaya borçlular ,insanlar sevgi bir yere kadar illa para olması şart diyor ama gerçek sevgi varsa arada hiçbişekilde parasızlık bile sevgiyi yok edemiyor bence ,o biten sevgiler gerçek sevgi değil de ondan dolayı bitiyor ..

aynen öyle :13: kesinlikle bitenler gercek sevgi değil:KK19: yada sevdigini sananlar işte..nadirde olsa çok güzel örenkler var ama dediğim gibi nadir:KK14:

ben mesela kiradayim düşünün yani.baba evinde evimizde vardı arabamızda ama iyi düşün dedi bana babam zaman verdi düşünmem için..sıkıntı çekmeyeyim diye..

ben aşk olsun dedim ama..En Büyük TÜRKİYE öylede oldu.mantıga yer vermedim.duygularımla hareket ederim ve bu konudada öyle davranmak gerekir zaten.:KK34:

yoksa sonu harap..yatagın mantıgı yok malesef:KK19:

zorlukmu çekiyoruz arada borçlarımız oluyor falan ama olsun .mutlulugumuz var:emir_bebek:paramızda oluyor..çok şükür deyip oturuyoruz aşagı..

yeterki allah kimseyi açlıkla sınamasın..aç bırakmasın.bırakırsada sabrını versin..herşey gelip gecici malın olsa ne olur..

mezara sadece amelinle gireceksin..:KK34:

Son düzenleme:
Allaaahımm işten basımı kaldıramıyorum kii:KK14::KK14::KK14:

burası nolmuş böyle delikız yine coşturmul okuyamadım tüm sayfaları gözlerım şeşbeş olduu:KK1::KK1:

bi gittin pir gittin:KK60:

coşturdum tabi ,takıl bana hayatını yaşa :KK60:
okursun ne var yavaş yavaş oku :KK1:
akşam burdayım hee ,herifim de yokya evimdeyim bu akşam ,dün anacığımdaydım bugün kursum var kurs dönüşü evime geçeceğim inş.,akşam burda olma ihtimalim var yani haberiniz olsun :KK60:

bi gittin pir gittin:KK60:

coşturdum tabi ,takıl bana hayatını yaşa :KK60:
okursun ne var yavaş yavaş oku :KK1:
akşam burdayım hee ,herifim de yokya evimdeyim bu akşam ,dün anacığımdaydım bugün kursum var kurs dönüşü evime geçeceğim inş.,akşam burda olma ihtimalim var yani haberiniz olsun :KK60:
tamam şeker gelebılrsem gelırım bende :KK55::KK55:

X