- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
bencede taa 7 ye kadar burdayız gecer mi bee
:13:gecer gecer pozitif düşün pozitif ol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bencede taa 7 ye kadar burdayız gecer mi bee
niye ula sanki benim adımdan sadece 1 kişide mi varhehe anladım şengül boşver kızım adını deşifre etme burda..kullanım sözleşmesinde yazıyordu kimliğinizi deşifre edecek bilgiler vermeyin diyordu
ohh afiyet olsun bende 4 olsun da molaya gidiyim diye bekleşiyorumm
yok yaa bende o saati bu saati yok ,ben her saat bişeyler yiyorum ,sınırsız ve özgürümbende severim alalala
sus be zaten birbuck saat sonra paydos ediyorsun ya anladım ben ondan çay saati yapıyorsun
ben dörtte alıyım çayımı bari anca gecer saat 7
eskiden pozitif bakardım herseye ama
artık bakamıyorum nedense canımm
birde cok duygusallastım eşime diyorum
cocugumuz olunca durmadan ağlarım
evlenince duygu yoğunluğu yasadım
yok yaa bende o saati bu saati yok ,ben her saat bişeyler yiyorum ,sınırsız ve özgürümbende severim alalala
sus be zaten birbuck saat sonra paydos ediyorsun ya anladım ben ondan çay saati yapıyorsun
ben dörtte alıyım çayımı bari anca gecer saat 7
paran çok tabi tıkın sen anca
esencan hayatı kısa gercekten saglıgın yerinde olsun .gerisi teferruat canım..
o duygusallıklar normal sadece sende değil herkesde öyle kolay değil başka bir hayata başlamış oluyorsun.
niye ula ben hep ucuz olanlarından alıyorum bikere
amma da pintiyim
amaaan para dediğin nedirki ,sağlık ve mutluluk olsun yeter
yok ula en ucuzu buydu valla 0,50 kuruşbelli belli zaten gofretli çiko yiyorsun
parası çok olan pinti oluyor zaten
yok ula en ucuzu buydu valla 0,50 kuruş
yok be hiç pinti değiliz ailece aşkolsun
hele eşim çok cömerttir ,yardımlaşmayı çok sever ,bizim kuzuya mesela kendi ailesinden değil ama çok yardım eder maddi anlamda sağolsun ,kocam bi numara yaaa,aa özledim herifimi ama şimdi ,daha 4 gün var gelmesine
bi de lafı açıldı bişey söyleyeyim sana hayatta insanlar hep paranın çok önemli olduğunu sanıyorlar ama asla para önemli değil ,yaşamk için araç ama mutluluğun yerini hiçbişey veremez ,ben hep ALLAHtan para değil mutlu ve huzurlu bir yuva istedim ,çok şükür de ona sahibim ,eşimle mutlu olduktan sorna bigün beş parasız da kalsam umrumda olmaz biliyormusun ,arada gerçek sevgi varsa insan bi kuru ekmekle de geçiniyor ben bunun örneklerini çok gördüm
amma da felsefikleştim hee
öyle tabi kızım mesela maaşı alıyoruz hop geldiği gibi gidiyor..önemli olan mutluluk gitmesin.o gittim mi kolayca gelmez
yokluk nedir ben bilirim zaten
sana tamamen katılıyorum delikız
benimde en büyük sansım eşim rabbime binlerce kez şükürler olsun
evinde huzurun oldumu,sağlığında yerindeyse gerisi vız gelir
Allaaahımm işten basımı kaldıramıyorum kiibizim kızlar nerede yahu
ya şöyle bir örnek vereyim kendimden size..
biz ilk işe başladığımızda ikimiz de memurduk ,sonra eşim iş değiştirince maaşı birden 2 kat arttı ,peki biz değiştikmi hayır ,yine aynı peyniri ,aynı zeytini yiyoruz ,ha tabi ev aldık arabamız vardı vs ama sonuçta ne akdar fazla kazanırsan o kadar çok harcaman oluyor pek bişey değişmiyor yani ,önemli olan mutluluk ..
benim ablam evlendiğinde bir yer yatağı vardı mesela ama şimdi eşi tanınan bir tvde çalışıyor çok ii bir yerde ve maaşı da çok iyi ,yani hayat belli olmuyor ,onlar da birbirlerini çok sevdiler ,hiçbişeyleri yokkenşimdi durumları çok ii ama bunu işte o sevgiye ,dayanışmaya borçlular ,insanlar sevgi bir yere kadar illa para olması şart diyor ama gerçek sevgi varsa arada hiçbişekilde parasızlık bile sevgiyi yok edemiyor bence ,o biten sevgiler gerçek sevgi değil de ondan dolayı bitiyor ..
Allaaahımm işten basımı kaldıramıyorum kii
burası nolmuş böyle delikız yine coşturmul okuyamadım tüm sayfaları gözlerım şeşbeş olduu
tamam şeker gelebılrsem gelırım bendebi gittin pir gittin
coşturdum tabi ,takıl bana hayatını yaşa
okursun ne var yavaş yavaş oku
akşam burdayım hee ,herifim de yokya evimdeyim bu akşam ,dün anacığımdaydım bugün kursum var kurs dönüşü evime geçeceğim inş.,akşam burda olma ihtimalim var yani haberiniz olsun