Çatlaklar Adası :D

hadi kızlar $13289914560c80[2].jpg buyruuuuuun buda benim pastam alın bakalım birer dilim

canım aynı şeyden bahsetmişiz ikimizde :KK60: delikızdan :KK60:

delikız nirelerdesin sen????????? sessiz kalma yavru kuşşşş :) :KK60:

delikız geldi..garibimin oku oku gözleri yorulacak :90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:

ilk defa duydum ii oldu ıyı :KK9::KK9::KK9:

kalmaz ooo kalmamışta baksana dökturmuşş deeliii:KK52::KK52:
[
okumuş yorum bile yapmış anacım ne hız bu kızdaki:KK76::KK76::KK76:
okudum tabi okumammı sizi zilloşlar :KK60:
ula ben çok hızlı biriyim normalde de zaten on işi birden yaparım ,mesela hem işimi yapıyorum şuanda hem size laf yetiştiriyorum hem nette başka işlerim var ,çok feciyim çok :KK60:

:KK3::KK3::KK3: herkesler pastasını yedi mi??? yediyse şimdi ne yapıyoruz..sfi ye nice sağlıklı,mutlu yaşlar diliyor ve onu alkışlıyoruz haydee hep birlikte..

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

:KK60: :KK60: oh oh :KK60: valla o gün ben de orda sizinle konuşmaya başlamadan önce tüm yorumları okumuştum ölüyordum az daha :KK60: ama iyi kaynattıydık kız orda da ha :KK60:

:KK9: bende okudum işte hepsini baya yazmışlar..maşalllah döktürmüşsünüz yazdım hatta survıvor aşkına diye:KK14:

sonra biz bir başladık muhabbet aldı başını gitti..sonra takip ettim ben bizden sonra .bizim yazılara demiş birisi tam geyik sohbet oldu demiş:KK9::21::nazar:

ben o gün çok güldüm yaaa.:KK60:

hadi kızlar dansa:KK62::KK66::KK66::KK66::KK66::KK62::KK66:eşlik edin hadi

:KK66: :KK66: :KK66: :KK24::KK24::KK24: dale don dalee:KK24::KK24::KK24:

:KK9: bende okudum işte hepsini baya yazmışlar..maşalllah döktürmüşsünüz yazdım hatta survıvor aşkına diye:KK14:

sonra biz bir başladık muhabbet aldı başını gitti..sonra takip ettim ben bizden sonra .bizim yazılara demiş birisi tam geyik sohbet oldu demiş:KK9::21::nazar:

:KK60: :KK60: survivor topiğiydi sözde biz maşallah kaç konu atladık oralarda :KK60: :KK60: twetty.de geçen gün esma saçını başını yolcam yazmış benim topiğimde planlar kurmuşsun gibisinden :KK60: :KK60:

valla kız :KK9: maşallah bak okumuş yorum bile attı :KK60: deli hızı var bunda :KK60:

hadi kızlar Eki Görüntüle 396112 buyruuuuuun buda benim pastam alın bakalım birer dilim
yok deli hızı değil hem deli hem çatlak hem manyak hızı :KK60:
sfi nice yıllara ula iyi ki doğdun :KK16:

acundan izin kopardık doğum günü için :) tey tey :KK64: allahtan yok demedi yoksa gizli yapmak zorunda kalcaktık :KK60:

yaşasınn karnımız doycak :KK60: :KK52:

hoşbulduk bacım:KK3::KK3: ne var ne yok :):KK52:
saol canım yaa:KK16: şimdi geçti çok şükür
bulamadım ki kız birini hem bulsam anam okumadan müsade etmez :KK9:

bizim bidenecik başağımız varmış biz nasıl unuttuk burcunu onun:KK50:
anaların sözü dinlenir ,analar ne derse doğru der zilli ,kocaya değil hocaya heves et ( okuldaki hocaya ) :KK1:
koca dolu ortalık ama doğru kocayı bulmk marifet yoksa evlilik azap olur bunu da düşün..
evet bideneciğinizin ben sizin bi kere :KK19:

:KK60: :KK60: oh oh :KK60: valla o gün ben de orda sizinle konuşmaya başlamadan önce tüm yorumları okumuştum ölüyordum az daha :KK60: ama iyi kaynattıydık kız orda da ha :KK60:

geyik tabi ,en büyük geyik de benim :KK60:

:KK66: :KK66: :KK66: :KK24::KK24::KK24: dale don dalee:KK24::KK24::KK24:

:KK60: :KK60: survivor topiğiydi sözde biz maşallah kaç konu atladık oralarda :KK60: :KK60: twetty.de geçen gün esma saçını başını yolcam yazmış benim topiğimde planlar kurmuşsun gibisinden :KK60: :KK60:

evet ben vardım o zaman.dediğim yarışma bitince bizim topiğe bekliyoruz yazdım ona sende bir çatlaksın zaten dedim:KK9: tamam gelirim dedi:nazar:

X