- 28 Şubat 2011
- 13.690
- 14.523
-
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
cilek alarjım var benım yaauu
hindistan ceviziiyanı ada dedın mı ılk o akla gelıyor
günaydın çatlaklar adası
herkese hayırlı cumalar ve güzel bir gün diliyorum:26:
ruzgargulu ne güzel boğazına düşükünsün kız..çilek,şekerler harika
günaydın çatlaklar adası
herkese hayırlı cumalar ve güzel bir gün diliyorum:26:
ruzgargulu ne güzel boğazına düşükünsün kız..çilek,şekerler harika
Günaydın.. Konuyu yeni fakrettim hayırlı olsun adanız
Lise yıllarımda üniveriste yıllarımda olsa eyy gidi ne çatlaklıklarım vardı da hepsi evlenince kapandıNeyse canım burda maziye bir dönüş olur benim için enerjimi atarım
NiYE ÇATLAKLAR ADASI :))
KONU SAHİBİ ADAŞIMMIŞ
Günaydın.. Konuyu yeni fakrettim hayırlı olsun adanız
Lise yıllarımda üniveriste yıllarımda olsa eyy gidi ne çatlaklıklarım vardı da hepsi evlenince kapandıNeyse canım burda maziye bir dönüş olur benim için enerjimi atarım
aminnnn:26:günaydın herkese :):)
günaydın mügecim
hayırlı cumalar dualarınız kabul olsun inşallahh....
NiYE ÇATLAKLAR ADASI :))
KONU SAHİBİ ADAŞIMMIŞ
günaydın kızlar hayırlı cumalar
Bayanlar bir tane... Hem çatlaklık hem meleklik hem anaçlık... Kimse laf edemez kadınlara
Aranıza aldığınız için teşekkürler... Adanızı payidar yapacaaammm ahahahha :))) Böyle bi topik lazımd ya iyi olmuş iyi ki açmışınız açan elleriniz adalarda çatlamasın
biz ona çılgınlık ,eglenceli tipli,bol espirli bayanlar diyelim
çatlak kelimesi bunların bir çogunu barındırdıgı için kısa ve net oldu işte..
kendinden baset ne yaparsın, ne edersin
Seni mi kıracaam bacım öyle diyosan öyle olsun :)
Ben gözeeell bir karıyam diyesim geldi şimdi neyse :) Ben Karadenizin hırçın kızı Anadolunun bağrında Ankarada herifimle beraber bebişimizi bekliyoruz Allah nasip ederse eylül başında doğacak. Üniversiteyi bitirdim evlendim kocişimle mutlu mesut geçinip gidiyoz Ankarada. Sen napaarsın ne edersiinn
oh ohn maşaallah canım..allah sağsalim kucagına almayı nasip etsin inş..mutlulugunuz hep taze kalsın:)
bende evli,mutlu,çoçuksuzum..lise .üniv.bitirdim evlendim bende lise aşkımla
Seni mi kıracaam bacım öyle diyosan öyle olsun :)
Ben gözeeell bir karıyam diyesim geldi şimdi neyse :) Ben Karadenizin hırçın kızı Anadolunun bağrında Ankarada herifimle beraber bebişimizi bekliyoruz Allah nasip ederse eylül başında doğacak. Üniversiteyi bitirdim evlendim kocişimle mutlu mesut geçinip gidiyoz Ankarada. Sen napaarsın ne edersiinn