Çatlaklar Adası :D

cilek alarjım var benım yaauu :KK43:

Ne istersin o zaman canim :)
$sekerler789734ho3.jpg
gel seker yiyelim :KK1:

günaydın çatlaklar adası:KK3:

herkese hayırlı cumalar ve güzel bir gün diliyorum:26:

ruzgargulu ne güzel boğazına düşükünsün kız..:KK56: çilek,şekerler harika:KK6:

Günaydın.. Konuyu yeni fakrettim hayırlı olsun adanız :KK70:

Lise yıllarımda üniveriste yıllarımda olsa eyy gidi ne çatlaklıklarım vardı da hepsi evlenince kapandı :KK37::KK37: Neyse canım burda maziye bir dönüş olur benim için enerjimi atarım :21::KK76::KK52::KK76::21:

günaydın çatlaklar adası:KK3:

herkese hayırlı cumalar ve güzel bir gün diliyorum:26:

ruzgargulu ne güzel boğazına düşükünsün kız..:KK56: çilek,şekerler harika:KK6:

Lise yıllarımda üniveriste yıllarımda olsa eyy gidi ne çatlaklıklarım vardı da hepsi evlenince kapandı :KK37::KK37: Neyse canım burda maziye bir dönüş olur benim için enerjimi atarım :21::KK76::KK52::KK76::21:

hoşgeldinn... oh ohh gel gelll :KK55::KK55::KK55: yap butun catlaklıkları burda serbestt:KK9::KK9:

hoşgeldin topiğimize:KK52: her zaman bekleriz..içindeki çoçukulugu hep yaşat burda:KK52:
günaydın herkese :):)
günaydın mügecim:KK16:

hayırlı cumalar dualarınız kabul olsun inşallahh....
aminnnn:26:

NiYE ÇATLAKLAR ADASI :))
KONU SAHİBİ ADAŞIMMIŞ

:KK9:çatlagızda ondan..ada meselesine gelince survıvor topiğinde tanıştık..yarışma gidiyorz falan muhabbetimiz oldu..orası biraz uzun:KK9:

Son düzenleme:
Bayanlar bir tane... Hem çatlaklık hem meleklik hem anaçlık... Kimse laf edemez kadınlara En Büyük KKEn Büyük KK

Aranıza aldığınız için teşekkürler... Adanızı payidar yapacaaammm ahahahha :))) Böyle bi topik lazımd ya iyi olmuş iyi ki açmışınız açan elleriniz adalarda çatlamasın

Bayanlar bir tane... Hem çatlaklık hem meleklik hem anaçlık... Kimse laf edemez kadınlara En Büyük KKEn Büyük KK

Aranıza aldığınız için teşekkürler... Adanızı payidar yapacaaammm ahahahha :))) Böyle bi topik lazımd ya iyi olmuş iyi ki açmışınız açan elleriniz adalarda çatlamasın

biz ona çılgınlık ,eglenceli tipli,bol espirli bayanlar diyelim:KK1:

çatlak kelimesi bunların bir çogunu barındırdıgı için kısa ve net oldu işte..:KK9:

kendinden baset ne yaparsın, ne edersin:nazar::KK52:

biz ona çılgınlık ,eglenceli tipli,bol espirli bayanlar diyelim:KK1:

çatlak kelimesi bunların bir çogunu barındırdıgı için kısa ve net oldu işte..:KK9:

kendinden baset ne yaparsın, ne edersin:nazar::KK52:

Seni mi kıracaam bacım öyle diyosan öyle olsun :)

Ben gözeeell bir karıyam diyesim geldi şimdi neyse :) Ben Karadenizin hırçın kızı Anadolunun bağrında Ankarada herifimle beraber bebişimizi bekliyoruz Allah nasip ederse eylül başında doğacak. Üniversiteyi bitirdim evlendim kocişimle mutlu mesut geçinip gidiyoz Ankarada. Sen napaarsın ne edersiinn

Ben gözeeell bir karıyam diyesim geldi şimdi neyse :) Ben Karadenizin hırçın kızı Anadolunun bağrında Ankarada herifimle beraber bebişimizi bekliyoruz Allah nasip ederse eylül başında doğacak. Üniversiteyi bitirdim evlendim kocişimle mutlu mesut geçinip gidiyoz Ankarada. Sen napaarsın ne edersiinn

oh ohn maşaallah canım..allah sağsalim kucagına almayı nasip etsin inş..mutlulugunuz hep taze kalsın:)

bende evli,mutlu,çoçuksuzum..lise .üniv.bitirdim evlendim bende lise aşkımla

oh ohn maşaallah canım..allah sağsalim kucagına almayı nasip etsin inş..mutlulugunuz hep taze kalsın:)

bende evli,mutlu,çoçuksuzum..lise .üniv.bitirdim evlendim bende lise aşkımla

Maşallah ne güzel Allah mesut etsn canım.. Hayırlı zamanda olur inşaalllah bebiş.. Ev hanımımısın çalışıyon mu

Allah bağışlasın canım :):KK34::KK34::KK34:

X