Çatlaklar Adası :D

aynen öyle ama ssk nı da göremiyor artık tabi haftalık olanları yazmadım ben tabide ,diğerlerini yazdım mesela yazmasamıydım kız:44:

sonuçta boş kaldı aylarca olmasın diye yazdım ben şuan mesela şuan 5 ci işyerimde çalışıyor gözüküyorum

aynen işveren haklı gözüyla bakılıyor hep,ben birkere sırf bu yüzden ikinci görüşmede bir işi kaybetmiştim işvereni kötüledim..tabi daha toydum söylememek gerekirmiş.

sence 5 işyeri normalmi cv de

gerci beni anlayan yerler oluyordu bazıları sprmuyorsu bile hemen işe alıyorlardı.

ben mesela 5 yıl çalıltıgım yer çok iyi yerdi türkiyenin enlerinden bir şirket ordan sonra başka yerlere adapte olmam zor olur demişlerdi .ik danışmanlık firmaları gercektende öyle..

basit gelenler oluyor.. insan ilişkileri en çok değer verdiğim noktadır bir işyerinde

5.işyeri normal bence ama cv de cok net yazmıyorum ben ayrılma sebeplerini sıralayınca işveren hak veriyordu bana
yaş itibariyle de 18 yasında değiliz ki iş deneyimlerimiz cok olabilir,sadece bizim yasadığımız bişiy değil yani canım

Son düzenleme:

cv me yazmıyorum nedeni zaten zaten görüşmelerde anlatıyorum..yol uzaktı falan
tabiki değil ,allahtan anlayan çıkıyor..:)

ben 25 olucam işte

Son düzenleme:
hadi ya,senin burcun ney yay,oğlak?? aynı yaştayız sen kaç iş değiştirdn.?

yayım ben mağazacılık deneyimi olarak 2 iş,güvenlik ve danısma olarak bu 7.işim cok görünüyor ama taşeron şirketlerde calıştığım için coğu işimden proje bittiği için ayrılmak zorunda kaldım,mecburen yani

7 mi waoow hayırlısı olsun canım..

ben senin yerinde olsam ufak ufak uzarım durmam yılın şarkısı seçilmiş..tesipitim dogru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…