Çatlaklar Adası :D

tabi sen devam et canım sakin bir yer diyosun,cmt pazarın var takıl sen:KK1:
bende cok iş değişimi yaptığım için bazı yerleri cv 'ye yazmıyordum bile yanlıs anlaşılma olmasın diye,çünkü işveren öyle anlamaz sorunu sende arar:KK76:

aynen öyle ama ssk nı da göremiyor artık tabi haftalık olanları yazmadım ben tabide ,diğerlerini yazdım mesela yazmasamıydım kız:44:

sonuçta boş kaldı aylarca olmasın diye yazdım ben şuan mesela şuan 5 ci işyerimde çalışıyor gözüküyorum:KK14:

aynen işveren haklı gözüyla bakılıyor hep,ben birkere sırf bu yüzden ikinci görüşmede bir işi kaybetmiştim:KK5: işvereni kötüledim..tabi daha toydum söylememek gerekirmiş.

sence 5 işyeri normalmi cv de:KK31:

gerci beni anlayan yerler oluyordu bazıları sprmuyorsu bile hemen işe alıyorlardı.

ben mesela 5 yıl çalıltıgım yer çok iyi yerdi türkiyenin enlerinden bir şirket ordan sonra başka yerlere adapte olmam zor olur demişlerdi .ik danışmanlık firmaları gercektende öyle..

basit gelenler oluyor..:KK31: insan ilişkileri en çok değer verdiğim noktadır bir işyerinde:KK14:

aynen öyle ama ssk nı da göremiyor artık tabi haftalık olanları yazmadım ben tabide ,diğerlerini yazdım mesela yazmasamıydım kız:44:

sonuçta boş kaldı aylarca olmasın diye yazdım ben şuan mesela şuan 5 ci işyerimde çalışıyor gözüküyorum:KK14:

aynen işveren haklı gözüyla bakılıyor hep,ben birkere sırf bu yüzden ikinci görüşmede bir işi kaybetmiştim:KK5: işvereni kötüledim..tabi daha toydum söylememek gerekirmiş.

sence 5 işyeri normalmi cv de:KK31:

5.işyeri normal bence ama cv de cok net yazmıyorum ben ayrılma sebeplerini sıralayınca işveren hak veriyordu bana :KK1:
yaş itibariyle de 18 yasında değiliz ki iş deneyimlerimiz cok olabilir,sadece bizim yasadığımız bişiy değil yani canım:KK34:

Son düzenleme:
5.işyeri normal bence ama cv de cok net yazmıyorum ben ayrılma sebeplerini sıralayınca işveren hak veriyordu bana :KK1:
yaş itibariyle de 18 yasında değiliz ki iş deneyimlerimiz cok olabilir,sadece bizim yasadığımız bişiy değil yani canım:KK34:

cv me yazmıyorum nedeni zaten zaten görüşmelerde anlatıyorum..yol uzaktı falan :KK60:
tabiki değil ,allahtan anlayan çıkıyor..:)

ben 25 olucam işte:KK31:

Son düzenleme:
manti.jpg

:KK56:

hadi ya,senin burcun ney yay,oğlak?? aynı yaştayız sen kaç iş değiştirdn.?

yayım ben:KK16: mağazacılık deneyimi olarak 2 iş,güvenlik ve danısma olarak bu 7.işim cok görünüyor ama taşeron şirketlerde calıştığım için coğu işimden proje bittiği için ayrılmak zorunda kaldım,mecburen yani:KK31:

yayım ben:KK16: mağazacılık deneyimi olarak 2 iş,güvenlik ve danısma olarak bu 7.işim cok görünüyor ama taşeron şirketlerde calıştığım için coğu işimden proje bittiği için ayrılmak zorunda kaldım,mecburen yani:KK31:

7 mi waoow hayırlısı olsun canım..

ben senin yerinde olsam ufak ufak uzarım durmam:KK24: yılın şarkısı seçilmiş..tesipitim dogru:KK52:

X