- 26 Nisan 2012
- 410
- 0
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
- #2.041
ruzgar aklın fikrin yiyeceklerde kız ,böyle diyet olmaz ama
onları bna hazırlıyo rüzgar gülü öğlene ne war
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ruzgar aklın fikrin yiyeceklerde kız ,böyle diyet olmaz ama
tabi sen devam et canım sakin bir yer diyosun,cmt pazarın var takıl sen
bende cok iş değişimi yaptığım için bazı yerleri cv 'ye yazmıyordum bile yanlıs anlaşılma olmasın diye,çünkü işveren öyle anlamaz sorunu sende arar
rüzgar gülüme bak bana yine neler hazırlamş
Ben kendime hazirlamadim size hazirladim kizz ben diyetteyimruzgar aklın fikrin yiyeceklerde kız ,böyle diyet olmaz ama
onları bna hazırlıyo rüzgar gülü öğlene ne war
aynen öyle ama ssk nı da göremiyor artık tabi haftalık olanları yazmadım ben tabide ,diğerlerini yazdım mesela yazmasamıydım kız:44:
sonuçta boş kaldı aylarca olmasın diye yazdım ben şuan mesela şuan 5 ci işyerimde çalışıyor gözüküyorum
aynen işveren haklı gözüyla bakılıyor hep,ben birkere sırf bu yüzden ikinci görüşmede bir işi kaybetmiştim işvereni kötüledim..tabi daha toydum söylememek gerekirmiş.
sence 5 işyeri normalmi cv de
5.işyeri normal bence ama cv de cok net yazmıyorum ben ayrılma sebeplerini sıralayınca işveren hak veriyordu bana
yaş itibariyle de 18 yasında değiliz ki iş deneyimlerimiz cok olabilir,sadece bizim yasadığımız bişiy değil yani canım
Ben kendime hazirlamadim size hazirladim kizz ben diyetteyim
Ne istiyorsun :44:
cv me yazmıyorum nedeni zaten zaten görüşmelerde anlatıyorum..yol uzaktı falan
tabiki değil ,allahtan anlayan çıkıyor..:)
ben 25 olucam işte
iyi yapıyorsun yazmayarak boşver
bende 87 liyim aralık doğumluyum ama
hadi ya,senin burcun ney yay,oğlak?? aynı yaştayız sen kaç iş değiştirdn.?
yayım ben mağazacılık deneyimi olarak 2 iş,güvenlik ve danısma olarak bu 7.işim cok görünüyor ama taşeron şirketlerde calıştığım için coğu işimden proje bittiği için ayrılmak zorunda kaldım,mecburen yani
7 mi waoow hayırlısı olsun canım..
ben senin yerinde olsam ufak ufak uzarım durmam yılın şarkısı seçilmiş..tesipitim dogru
hepimizin hakkında hayırlısı olsun tatlım
hayat bu ne olacağı belli olmuyor,7,dediysem en az 5 ay calışmısımdır ama
hepsi kısa süreli benimkisi gibi yani değil mi?
yaaa gözüm çok kötü
yaaa gözüm çok kötü
sampuanımın içine saçı besleyen bişy koymuştm dünde saçımı yıkarken gözüme kaçtı şimdi gözm çok sızlıyo