- 13 Temmuz 2017
- 17
- 19
- 31
-
- Konu Sahibi Marlasinger01
Viksin faydasını ilk defa sizden duyuyorum.Benimde viks ile ciddi anlamda azaldı ama aynen yok oldu diyemem kabarıklığı gitti ve rengi kayboldu küçüldü.
Bu işlem cildi yakarak yapılıyor sanırım işlem sırasında çatlaklar kıpkırmızı oluyor ve baya genişliyor acılı bir işlem mi bir de o kızarıklıklar ne kadar zamanda geçiyorArkadaşlar merhaba uzunca zamandır Neslim güngün takip ediyordum. Fibroderms Çatlak Striort İşlemini çok araştırdım. Bugüne kadar çatlak konusunda denemedigim hiçbir şeyi kalmamıştı, bu işlem ilgimi çekti araştırmak istedim emin olmak istedim kimsenin sokağa atacak parası yok sonuçta,Fakat kadınlar kulübü nde hiç bir yorum görmedim. Kendi sayfasında çok güzel yorumları okudum 3,4 kişiyle konuştum yaptırmış memnun kalan kişilerle fakat o bir türlü güvenemiyordum. Benim sorunum 20 yıllık karın çatlakların beni inanılmaz derecede rahatsız ediyordu fakat gerçekten ikinci seansta neredeyse %90 sonuç aldım. İlk seansta %40 fark etmişti.Bana üç seans önerdiler, Fakat gitmeme gerek kalmadı üçüncü seansına. Çatlak problemini ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Yazın bikini giyememek fiziğinin iyi olmasına rağmen mayoyla çatlaklarımı saklamam çok canımı sıkıyordu. Gerçekten aldıkları para bu işlem için helal olsun başka birşeye bakmayın demeyin derim. Hep şikayetlerinizi anlatacak değiliz gerçekten güvenip gitmek isteyen Kişilere tavsiye ederim.
ağrı acı oluyor şimdi olmuyor desem yalan olur ancak işlem öncesi uyuşturma işlemi yapılıyor oyüzden pek fazla acı hissedilmiyor ayrıca hissedilse bile yine yaptırırdım 1günlük acıya böyle güzel sonuç süper birşey :)Bu işlem cildi yakarak yapılıyor sanırım işlem sırasında çatlaklar kıpkırmızı oluyor ve baya genişliyor acılı bir işlem mi bir de o kızarıklıklar ne kadar zamanda geçiyor
Prp yaptirabilirsin cildin yenilenmesine yol aciyor ankaradaysan Mehmet Akgunu onerebilirim bu uygulama icin bende kilo verip alan bi vucuda sahiptim tabii catlaklar ayak bileklerimde bile vardi ama suan gorulmiycek kadar az dahada toplayip devam edicem.Merhabalar ben 15 kilo aldım ve beş kilosunu verdim yaklaşık 10 senedir çatlaklarımla başım dertte basen bölgemde derin beyaz çatlaklarım var ve şimdi de iç bacak bölgemde kırmızı morumsu çatlaklar oluşmuş bir çok yağ ve krem kullandım faydasız marka vermek istemiyorum ama bana evde hazırlanabilecek ya da kesin azaltır diyebileceğiniz denenmiş bir kür ya da yöntem var mı ?
Şimdi biz bu reklamını yaptığın şahsa nasıl güvenelim? Müşter kazanacağına kaybetmişsin bencdağrı acı oluyor şimdi olmuyor desem yalan olur ancak işlem öncesi uyuşturma işlemi yapılıyor oyüzden pek fazla acı hissedilmiyor ayrıca hissedilse bile yine yaptırırdım 1günlük acıya böyle güzel sonuç süper birşey :)
hangi ürünler acaba benimde kırmızı çatlaklarım var daKullandığım iki ürün sayesinde çatlaklarımı bayağı aza indirdim. Tamamen geçti diyemem ama büyük oranda azalttı diyebilirim.