Arkadaşlar merhaba uzunca zamandır Neslim güngün takip ediyordum. Fibroderms Çatlak Striort İşlemini çok araştırdım. Bugüne kadar çatlak konusunda denemedigim hiçbir şeyi kalmamıştı, bu işlem ilgimi çekti araştırmak istedim emin olmak istedim kimsenin sokağa atacak parası yok sonuçta,Fakat kadınlar kulübü nde hiç bir yorum görmedim. Kendi sayfasında çok güzel yorumları okudum 3,4 kişiyle konuştum yaptırmış memnun kalan kişilerle fakat o bir türlü güvenemiyordum. Benim sorunum 20 yıllık karın çatlakların beni inanılmaz derecede rahatsız ediyordu fakat gerçekten ikinci seansta neredeyse %90 sonuç aldım. İlk seansta %40 fark etmişti.Bana üç seans önerdiler, Fakat gitmeme gerek kalmadı üçüncü seansına. Çatlak problemini ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Yazın bikini giyememek fiziğinin iyi olmasına rağmen mayoyla çatlaklarımı saklamam çok canımı sıkıyordu. Gerçekten aldıkları para bu işlem için helal olsun başka birşeye bakmayın demeyin derim. Hep şikayetlerinizi anlatacak değiliz gerçekten güvenip gitmek isteyen Kişilere tavsiye ederim.