merhabalar! 17 yaşındayım ve sizler beden daha deneyimli olduğunuz için sizlere bu konuyu danışmak istiyorum. 15 yaşında 55 kilo civarındaydım liseye geçince yaz tatilinde aniden kilo kaybettim bu da erken yaşta çatlaklara neden oldu. Şimdi 49 kiloyum.Diz arkası iç bacak ve kalçalarımda çatlaklar var. Önceleri pek takmasamda şimdilerde çok rahatsız ediyor hele bronzlaşınca şort bile giyemiyorum. Ne önerirsiniz neler yapmalıyım geçirmek için. Kesin çaresi yok diye okudum. Belki azaltmanın bir yolu vardır. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürlerr
Lierac ampül var olan çatlaklarda daha etkiliymiş.Ben de 2 ay önce doğum yaptım çatlaklar için doktora gittim lazer tedavisi önerdi. Çatlaklar beyaz renge dönmeden %100 e kadar iyileşme ihtimali varmış bu yöntemle. Tabi pahalı biraz. Bir de lierac jel önerdi. 6 ay sabah akşam sür dedi. Onu bir dene istersen...
Ay o yukardaki yorumu yapan kisinin yazdigi tum yorumlara bi baksanaIlacın adi ne
Geçirmedi ama incellti ama tamamn gecrmedi alcaksan 1 kutudan fazla al lierac kulllanan kızlarla konstm 3 kutu falan geciriyormus. ogrenci oldugumdan cok pahalıya geliyor malesefAy o yukardaki yorumu yapan kisinin yazdigi tum yorumlara bi baksanaheryere ayni seyi kopyala yapistr yapip.cikmis... hesabi da pasif zaten..
Bu arada lierac serum.ise yaradi mi,kullaniyorum yazmissniz taa ne zaman..bende mustela ise yaramadi da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?