Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçsin diye daha çok olmasin diye bende uğraşıyorum bir şeylerle biktim gerçekten ya bu çatlak işindenLazeri bilmiyorum ama senelerdir kullanmadığım krem, yağ kalmadı ama tamamen kurtulamadım bugun baktım kollarımda hafif kırmızılık var çatlamalar durmayacak sanırım bende..
Geçsin diye daha çok olmasin diye bende uğraşıyorum bir şeylerle biktim gerçekten ya bu çatlak işinden
Aynen cilt yapısıyla da alakası var o kadar kilolu insan var hiç çatlakları yok görüyorum aynı şekilde hamilelerde de var vücudu bozulmayan. Napalim hep dikkat edicez ben spora başladım sikilasip toparlicaz bakalım.Herkesin cildiyle alakalı ya kimisi çatlamıyor hiç evlenip hamile kalınca göbeğimi düşünemiyorum ben felaket çatlar sanırım
Aynen cilt yapısıyla da alakası var o kadar kilolu insan var hiç çatlakları yok görüyorum aynı şekilde hamilelerde de var vücudu bozulmayan. Napalim hep dikkat edicez ben spora başladım sikilasip toparlicaz bakalım.
Fibroderms nasıl bir tedavi yöntemi acaba? Gelişmeleri de merakla beklicemarkadaşlar merhaba. geçen hafta fibroderms çatlak tedavisine başladım göğüs bölgeme. gelişmeleri yazacağım. neslim güngen de tedavi olan var mı hiç?? varsa memnun kaldınız mı?