Arkadaşlar sırf bunu paylaşmak ve bilgilendirmek için üye oldum yeni. Daha önceki yıllarda çatlaklarım için hep buralarda gezerdim ama kayda değer bir şey bulamadım. Yok onu sür, yok lazer yok roller... kafayı bozmuşum resmen, sonra da sanırım pes etmişim.Çatlaklar için çok tesadüfi bir gelişme yaşadım. Aylar önce ablam, oturduğu yerde bir kadından aldığı bir karışım varmış, tüm cilt sorunlarına iyi geliyor dedi. Kadın çok iddialıymış. Ablam da iki kavanoza bölüp, yarısını bana, yarısını anneme verdi. Anneme de ince kırışıklıklar gidiyor sür dedi. Çatlaklara da iyi geliyor dedi. Ben oralı olmamıştım aylar oldu, attım bir köşeye. Bir ay önce, solaryum yüzünden derim kupkuru oldu. Nemlendirici de kar etmedi. Ablamla konuşurken, neden onu sürmüyorsun, çok güzel nemlendiriyor diyorum dedi. Bu sebeple başladım, ama her gün değil. Her banyodan sonra, cilt nemliyken sürdüm bütün vücuduma. Banyomu yaz-kış sıcak suyla yaparım ama. Bence bu önemliydi. Her banyo dediğim de, iki günde bir ortalama. İnanılır gibi değil, şuanda sol göğsümde tek çatlak yok. Sağ göğsümde var ama hem inceldi, hem silikleşti. Ben bunu bu amaçla kullanmadım. Ama bir sabah farkettim aynada, bu nasıl olur diye, gitgide de yok oldu. Ama neden sol göğüs silindi de, diğeri ona nazaran görünüyor onu hiç anlamadım. Daha önce eşitti. Bel kısmında da aynı durum var. Bir taraf silindi, diğer taraf hafifledi ama hala var. Bacak içleri olduğu gibi duruyor, basenlerdekiler de duruyor ama hafifleme var, kalça üzeri silikleşti ve inceldi. En direnç gösteren, anladığım kadarıyla en eski olanlar. Bilemiyorum ama inanılmaz. Daha 1 ay kullandım ve öyle sabah akşam falan değil. Üstelik sadece nemlensin diye kullandığım birşey, tesadüfen bunu yaptı. Ablama söylüyorum, sana söylemiştim, devam et dedi. Şimdi devam edeceğim.