Çatlak Patlak Yusyuvarlak :)

sende en ciddiye alınıcak şeyi ciddiye almamışsın yani
olsun canım bu sene bidaha girersin sınava nolucak yani :)
Canım şimdi şöyle kiii benim o durumlar çok karışık
Eczacılık yok yaşadığım şehirde ben de eczacılık istiyorum.
Babam da sevdiceğim de başka bi şehirde okuma dediler. Tabi babam onay vermiş olsa sevdiceğimi ikna ederdim ama babamda kitlendi durum. Çok fazla kötü haber duyuyoruz her gün dedi benim de gözümü korkuttu açıkçası. Eczacılık olmayınca ben de ne yazsam bilemedim
Bu sene girmeyi düşünüyodum o da sene başından beri hiç çalışamadığım için kaldı yani yine 2014e

Hiç tavsiye etmem canım ben erkek arkadasım istemedigi icin şehir dışı yazmadım ama çok pişmanım çalışan insan için güzel ama bize göre degill . Çok pişmanım çokkk
Canım ama şehir dışı da zor yaa alışana kadar :26:
Benim kuzenim ailesi burdayken İstanbula gitti işte yurtta olmadı eve çıktı olmadı 2 3 kez hırsız girdi evlerine bi sürü sorun yaşandı vs en son ailesi de istanbula gitti öyle rahatladı işte.

hadi yaa , aslında sistemi bi oturtsalar güzel birşey ama böyle sıkıntıları var demekkii

Ailemde benimle birlikte gelicekti ama benim sevdicegim istemedi bende böyle son pişmanlık fayda etmez diyerekten geziyorumm

bende liseyi başka şehirde okudum ailemden ayrı olmak falan çok zor geldi 14 yaşındaydım bide daha , ama alışıyor insan yapıcak birşey kalmayınca iyikide sabretmişim diyorum şimdide
sende inşallah istediğin yere ulaşırsın canım eczacılıkta baya zor olsa gerek iyi çalışmak lazım

Ailemde benimle birlikte gelicekti ama benim sevdicegim istemedi bende böyle son pişmanlık fayda etmez diyerekten geziyorumm
Aynı benim durum Son pişmanlık fayda etmez
Olsun artık canım ya sağlık olsun. Bu sene tekrar girme gibi bi düşüncen var mı ??

Oo bi de 14 yaşındaymışsın çok zor olmuştuuur alışmak:26:

Öyle canım ya baya sıkı çalışmam lazım ama bu sene benim sevdiceğin askerlik durumu çıktı ortaya sonra dağıldım zaten

Gitsin ben de biraz da olsa alışmaya başlayım sonra bi düzen oluşturup çalışıcam baştan sıkı tutucam yani. Sonra daaa bekle beni 2014 ygs Tabi sistem değişmezse

2014e kim öle kim kala durmadan sınav sistemi değişiyo yakalıyamıyoruz valla

ah şu askerlik durumu benide çok korkutuyo ama allahtan daha zaman var diye avutuyorum kendimi, sanki hiç gelmicek

2014e kim öle kim kala durmadan sınav sistemi değişiyo yakalıyamıyoruz valla

ah şu askerlik durumu benide çok korkutuyo ama allahtan daha zaman var diye avutuyorum kendimi, sanki hiç gelmicek

Evet yine bisürü söylem var değişceğine dair

Senin sevdicek üni okuyo mu canım??

açıköğretim 1. sınıf

4 senelik mi okuduğu bölüm??

Öyleyse kısa dönem yapar gelir ne güzel

Benimki de tecil ettirmek için kayıt yaptırmıştı açıköğretime bu sene kayıt tarihini unutmuş işten benim de hiç aklıma gelmedi açıköğretim kaydı falan:26: Tarihi kaçırdık öyle olunca tecil bozuldu.
Birden çıkıverdi yani askerlik meselesi
uzun dönem gidecek malesef Şubatta

aaa hadi ya bu fena olmuş gerçekten ,
şubatada bişey kalmadı kii
amaaaaaaaaaaaan gece gece böyle şeyler konuşup üzmeyelim kendimizi :))

aaa hadi ya bu fena olmuş gerçekten ,
şubatada bişey kalmadı kii
amaaaaaaaaaaaan gece gece böyle şeyler konuşup üzmeyelim kendimizi :))

Bi de her sene 21inde olan şey 4 7 arasına alınmış sanırım onu da pazartesi öğrenicez

Kız sorma bütün şanssızlıklar bizi buldu ha

Neyse haydi kapattık Sen anlat biraz da

Bi de her sene 21inde olan şey 4 7 arasına alınmış sanırım onu da pazartesi öğrenicez

Kız sorma bütün şanssızlıklar bizi buldu ha

Neyse haydi kapattık Sen anlat biraz da

4 aydır bunalım modundayım evde tek basıma takılıyorum , buralarda bir tek arkadaşım kalmadı kız :) bu atama çok iyi geldi bana
öğlene kadar uyuma faslı bitti yanarım yanarım ona yanarım

4 aydır bunalım modundayım evde tek basıma takılıyorum , buralarda bir tek arkadaşım kalmadı kız :) bu atama çok iyi geldi bana
öğlene kadar uyuma faslı bitti yanarım yanarım ona yanarım

Sorma ya benim de arkadaş kalmadı çevremde hiç. Hatta hayatımda hiç kalmadı. 7 ay önce saçma sapan nedenlerden biten arkadaşlıklarım geçenlerde biraz canlanır gibi oldu ama güvenmiyorum artık
Erken kalkınca zaman da geçmez yaa Ne güzel öğlene kadar uyu bişeyler ye topla yıka sonra 2 satır kitap oku sonra buraya gel zaten akşam oluyo O kadar alıştıktan sonra işkence gibi gelir sana :26:

ay valla sorma ya hemde ne işkence zaman geçmez vallahi
benimde 13 yıllık arkadaşım beraber buyudugumuz arkadasım unıversıte kazanmıs gıtmıs gelmiş yine gitmiş bi haber vermemiş
anlamak zor insanları ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…