- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
inşallah canım çok sağolHaklı olan sensin o yazmadan yazma bence de
Düzelir inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım çok sağolHaklı olan sensin o yazmadan yazma bence de
Düzelir inşallah
bu iyi oldu
uzun zamandır dinlememiştim
ben sagopada çok severim yeni şarkıları biraz ilahi tarzda olsada vazgeçemiyorum yaa. kalbime dokunuyor adamın cümleleri
yok canımLise yıllarında çok dinlerdim , artık dinlemiyorum :)
Var mı bi gelişme canım ? Seninkinden bi mesaj bi arama ?
iyiki burdasın paylaşmazsam kafayı yiyeceğim yoksa
yok canım
beklemiyorum da zaten
belki gece atar
öyle oldu canım malesefCanım alıntılamadım ama patavatsızlık etmiş seninki!
keşke sadece büyütmüş olsaydı hakarete küfre kadar gitti bu kadarcık olay. söyleyemiyorum daha fazlasını burda terbiyem izin vermiyor
öyle oldu canım malesef
çok üzgünüm belki bu bizim sonumuz
kafam çok karışık umarım doğru karar verebilirim biraz düşünmem lazım
kendinize çok iyi bakınn
Kızlar ya sinirlerim bozuldu bende size anlatmak istedim. Berkayla buluşcaktık bu akşam 2 gündür buluşmuyoruz ev bakıyorlar taşıncaklar falan.
Biraz önce aradı aşkım bu akşam gelemiycem ben özür dilerim ev bulduk sahibiyle görüşmeye gitmemiz lazım babama söyledim ama dinlemedi benimde gelmemi istedi dedi.
Sinirlendim tepki gösterdim akşam seninim demiştin ama falan diye kavga ettik. Dünde ev baktıkları için ancak akşam arayabilmişti akşam konuşmuştuk onada tepki gösterdim.
Ben mi her şeyi büyütüyorum ama elimde değil önceki ilişkimde de böyleydim ve belkide bu saçma sapan tavırlarımdan bitiş noktasına gelmiştik. 3 sene iyi dayandı belkide.
Anlayış sıfır bende cidden meğer suç Atılayda değilmiş o zamanlar hep öyle düşünürdüm bunda da aynıyım demek ki tek suç bende.
Kendimi düzeltmem lazım bir an önce.
Hep iyi şeyler düşünülüyor nedense çünkü iyi şeyleri düşünmek istiyoruz onları kaybetmemek mutlu olmak istiyoruz gözden çıkaramıyoruz ya ondan yanlış yapılıyor ama işte.
berkay kim laan :26:
Nereye kaçtınız kızlarrrrrrr
Naber beyin ? nasısın ?
İyi diyelim iyi olmaya çalışıyorum diyelim sen nasılsın margaa
Midem ağrıyor karışık yedim