- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
iyiymmmHii olar mı ki hiç öyle şeysiler kuzum benim senig örmemişim sanada selaaam, nasılsın
sen nasılsın bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiymmmHii olar mı ki hiç öyle şeysiler kuzum benim senig örmemişim sanada selaaam, nasılsın
O yorgunlukla diyorumki bi uçak gelsede beni odamın penceresine kadar götürse
Tweety merhabaa
Sagom selaamm
almak kadar kolay birşey yok bencebendede hepsi mevcut ama bakalım alırım inşallah ya ben bir streste veririm bütün kiloları kilo vermek kadar kolay başka bişey yok bence erkek arkdaşınla nasıl durumlar canım düzeldiniz mi?
almak kadar kolay birşey yok bence
aman kilo alcam diye fast fooda cipse çok yüklenme. kalp tansiyon herşey baş gösteriyor. elbet alırsın kilo sağlıklı almak en önemlisi.
düzeldi şimdi ama sorunların sadece üstünü örttük bana göre. her an yeniden ortaya çıkacakmış gibi geliyorr
umarım atlatırız çünkü beni gerçekten çok seviyor ilk defa bunu derinden hissediyorum. kıyamıyorum onahaklsın ya kilo alacam diye tansiyon hastası olmak istemem aman Allah korusun
hakkınızda hayırlısı olsun canım sorun her ilişkide olur ama bu başka bir şey çok iyi anlıyorum
umarım atlatırız çünkü beni gerçekten çok seviyor ilk defa bunu derinden hissediyorum. kıyamıyorum ona
yok canım yeni biri
evet gelemiyorum severim kötü olmasın diye alttan alırım bazı şeyleri ama aşırıya kaçarsa bende kopar her şey dahada arkaya bakmam üzülmemde
Sen zaten üstüne düşeni yapmışsın :) Daha ne yapacaktın ki ..
evet o yüzden içimde rahat
Bende askerimle konuştum, acıkmışlar..
Bu arada seni pret sanırım sıkaypide bekledi..
Bana öyle yazmış..
askerin hayrlısıyla gelir inşallah canım asker beklemek nasıl zordur (
pretle konuştum :)) bende çok acıktım şimdi ymek tariflerine bakıyodum ne zaman acıksam her şeyi bırakıp tariflere bakıyorum ya :44:
Amin ..
Senin niye kilo alamadığın anlaşışdı şimdi.
Normal bi insan acıktığında gider yemek yer , sen tam tersi..
Senin karnını doyurmuyorsun , gözünü doyuruyorsun
kısır çekti canım
çıkayım ben marga gidip bişey yiyeyim margarin geliyo aklıma nikini gördkçe o derece açım ya
Evet eski nickini söyleyince bende seni hatırladımm nasılsın canım neler yapıyosun