Çatlak Patlak Yusyuvarlak :)

şu sıcak su koyunca resim çıkan kupalar nasıl sizce kızlar
çok mu basit?

Abartmıyorum canım yaa o kadar basit duruyo ki :KK50:

Buna para verene kadar internetten alırdık. Hem sevdiğim istediğim olurdu hem de düzgün bişey olurdu:KK50:

Çok mutsuzum şu an :KK50:

Foto çektim şimdi ama bilgisayara fotoları atamıyorum. Telefondan siteye girip atıcam birazcık bekliceksiniz malesef:26:

Buna para verene kadar internetten alırdık. Hem sevdiğim istediğim olurdu hem de düzgün bişey olurdu:KK50:

Foto çektim şimdi ama bilgisayara fotoları atamıyorum. Telefondan siteye girip atıcam birazcık bekliceksiniz malesef:26:
canım üzülme ya :KK50:
koyda birde biz yorum yapalım belki sana öyle geliyordur ya

bekliyorumm çok merak ettim ,
sıkma canını balım ama :KK50:

şu sıcak su koyunca resim çıkan kupalar nasıl sizce kızlar
çok mu basit?

Ayy canım ben onu geçen yıl yaptırıp gönderdim erkek arkadaşıma çok sevdi valla ona bir şey koymaya kıyamıyor :KK61: Üç tane resim bastırmıştım ben en sevdiklerimden çok da güzel oldu çok hoşuna gitti :KK69:

Tamam canım bekleriz nolucak :KK31:

Ayy canım ben onu geçen yıl yaptırıp gönderdim erkek arkadaşıma çok sevdi valla ona bir şey koymaya kıyamıyor :KK61: Üç tane resim bastırmıştım ben en sevdiklerimden çok da güzel oldu çok hoşuna gitti :KK69:
yaptırabilirim bunu o zamann :KK16:
ama foto çekinmeliyiz bunun için ya :KK1: ikimizde pek sevmiyoruzda resim çekinmeyi özellkle ben :KK1:
yanına bişeyler daha ister canım ,
resim suya yansıyo öyle olanlarıda vardı :KK1:
ne gibi bişi yapmalıyım mesela canım ?

Son düzenleyen: Moderatör:

ama foto çekinmeliyiz bunun için ya :KK1: ikimizde pek sevmiyorumda resim çekinmeyi özellkle ben :KK1:

Bizde tam aksi çok foto çekiniriz o benden daha çok sever hatta dışarı çıktığımızda hep elinde foto makinesi beni çekmeye uğraşır hep :KK1:

ama foto çekinmeliyiz bunun için ya :KK1: ikimizde pek sevmiyorumda resim çekinmeyi özellkle ben :KK1:

bilemiyorum canım ,kendim de henüz bişey bulamadım :KK50:
mathildam kalpli pon pon nasıl yapılıyo küçük bi kutu hazırlayabilirim :KK1:

Bizde tam aksi çok foto çekiniriz o benden daha çok sever hatta dışarı çıktığımızda hep elinde foto makinesi beni çekmeye uğraşır hep :KK1:
oda öyle beni çekmeyi çok sever ama ben poz vermiyorum yüzümü kapatıyorum sinir oluyor :KK52:

Tişörtleri bende düşündümde dolapta eskimesin diye şimdi yaptırmak istemiyorum ya:KK1:
Pon ponlarda çok tüy döküyo uğraşmadın sonra yaaa :KK1:

Kızlar giremedim telefondan siteype bi türlü ya sinir etti

Başka bi zaman yüklerim artık

X