Çatlak Patlak Yusyuvarlak :)

ben şimdiki zaman dilimden bahsediyorum sarduşum
karnını doyur kumandasını ver 2 güzel söz söyle 1 kere öp dünyanın en mutlu erkeğiii

Benimkinin kalbine giden yol tavuktan geçiyo ona tavuğun her türlüsünü yap yeter
Kumanda da istemez o tv sevmez pek
Bi de ben çok öperim o konuda da sıkıntı yok galiba

o günleri görelimde kk var buluruz pişirecek bişey

ben şimdiki zaman dilimden bahsediyorum sarduşum
karnını doyur kumandasını ver 2 güzel söz söyle 1 kere öp dünyanın en mutlu erkeğiii

şimdilik tabisi öle olur cünküm daha evlenmediniz ama valla erkekler evlenince bi rahatlık çöküyo heriflere gı

oohhh şanslısıınnn
benimki çok yer

Benimkide çok yer ama en çok tavuk yer Bi gün dışarı çıktık iki pizza üstüne iki dürüm patates kızartması ve tatlı yedik aradaki aburcuburları saymıyorum eve dönerken dedik yuvarlanarak gidicez herhalde annemde yazık özenmiş yemek hazırlamış yiyemedik akşama

heeee iymiş başlarda benim aklıma gelmiyordu :44:

böle salaş, pijamalı elinde kumandasıyla ohhhh gel karıcım sende iş güç yapma..
öle yani korkma kıss

Yok yaa benimki öyle olmaz hiç sanmıyorum
Öyle rahat bi tarzı yok normaldede

Ne güzel bak annenlede tanıştırmışsıınn
Allah bozmasın çikiletaamm

sana uygun bi türkü düşündüm bulamadımm

çöker tabii çökmemiii

evde yemeği teizliği ben yaptığım zaman diyorum ki ne olur du bir iki saat daha vaktim olsaydı
evlenince ne etceksem

evlenince benim bütün temizliğim birgnde bitmiyo süpürüyom evi, siliyom yerleri, toz almaya başlicakken
anam herifin işten gelmesine az kalmış diyorum, hemen yemek yapıyorum, sonra tabi azıcak süsleniyorum, allıktı rujdu parfümdü felan derken
kociş geliyo
diğer kalan temizliğide ertesi gün yapıyorum, oda bana 1 hafta yetiyo..

çalışmıyon allah tan çalışsan daha zor .
yemek falan yapılmaz

Şu amigurimiye bakıcam ben şimdi sen baktın mı tubiş ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…