Çatlak Patlak Yusyuvarlak :)

ben şimdiki zaman dilimden bahsediyorum sarduşum :KK1:
karnını doyur kumandasını ver 2 güzel söz söyle 1 kere öp dünyanın en mutlu erkeğiii :KK16:

Benimkinin kalbine giden yol tavuktan geçiyo ona tavuğun her türlüsünü yap yeter :KK1:
Kumanda da istemez o tv sevmez pek :KK1:
Bi de ben çok öperim o konuda da sıkıntı yok galiba :KK1:

o günleri görelimde :KK1: kk var buluruz pişirecek bişey :KK1:

ben şimdiki zaman dilimden bahsediyorum sarduşum :KK1:
karnını doyur kumandasını ver 2 güzel söz söyle 1 kere öp dünyanın en mutlu erkeğiii :KK16:

şimdilik tabisi öle olur cünküm daha evlenmediniz ama valla erkekler evlenince bi rahatlık çöküyo heriflere gı :KK33::KK19:

oohhh şanslısıınnn :KK1:
benimki çok yer :KK1:

Benimkide çok yer ama en çok tavuk yer :KK1:Bi gün dışarı çıktık iki pizza üstüne iki dürüm patates kızartması ve tatlı yedik aradaki aburcuburları saymıyorum eve dönerken dedik yuvarlanarak gidicez herhalde annemde yazık özenmiş yemek hazırlamış yiyemedik akşama:KK1:

heeee iymiş başlarda benim aklıma gelmiyordu :44::KK9::KK9:

böle salaş, pijamalı elinde kumandasıyla ohhhh gel karıcım sende iş güç yapma..
öle yani korkma kıss :KK1::KK1:

Yok yaa benimki öyle olmaz hiç sanmıyorum :KK1:
Öyle rahat bi tarzı yok normaldede :KK1:

Benimkide çok yer ama en çok tavuk yer :KK1:Bi gün dışarı çıktık iki pizza üstüne iki dürüm patates kızartması ve tatlı yedik aradaki aburcuburları saymıyorum eve dönerken dedik yuvarlanarak gidicez herhalde annemde yazık özenmiş yemek hazırlamış yiyemedik akşama:KK1:

Ne güzel bak annenlede tanıştırmışsıınn :KK1:
Allah bozmasın çikiletaamm :nazar:

sana uygun bi türkü düşündüm bulamadımm :KK1:

çöker tabii çökmemiii :KK1:

evde yemeği teizliği ben yaptığım zaman diyorum ki ne olur du bir iki saat daha vaktim olsaydı :KK1:
evlenince ne etceksem :KK1:

evlenince benim bütün temizliğim birgnde bitmiyo süpürüyom evi, siliyom yerleri, toz almaya başlicakken
anam herifin işten gelmesine az kalmış diyorum, hemen yemek yapıyorum, sonra tabi azıcak süsleniyorum, allıktı rujdu parfümdü felan derken :KK12:
kociş geliyo :KK17:
diğer kalan temizliğide ertesi gün yapıyorum, oda bana 1 hafta yetiyo.. :KK34:

evlenince benim bütün temizliğim birgnde bitmiyo süpürüyom evi, siliyom yerleri, toz almaya başlicakken
anam herifin işten gelmesine az kalmış diyorum, hemen yemek yapıyorum, sonra tabi azıcak süsleniyorum, allıktı rujdu parfümdü felan derken :KK12:
kociş geliyo :KK17:
diğer kalan temizliğide ertesi gün yapıyorum, oda bana 1 hafta yetiyo.. :KK34:

çalışmıyon allah tan çalışsan daha zor .
yemek falan yapılmaz :KK1:

Şu amigurimiye bakıcam ben şimdi sen baktın mı tubiş ?

X