Catlak önleyici önerileri varmi? Yag & Krem

purebloodfiliz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2018
261
242
Merhaba canlar. Biliyorum catlak sorunu genetige bagli ama siz ne tavsiyeler duydunuz simdiye kadar???

Benim ergenlikten kalma kalcalarimda catlaklar var maalesef cok hizli Kilo alip vermekten demislerdi..

Göbek ve gögüslerim de olucagina eminiim..

Önleyici önerisi olan varmi? Tesekkürler simdiden

Merhaba tatlım ben iki ürün kullanıyorum biri organik hindistan cevizi yağı diğeride mustela çatlak önleyici krem

Şöyle söyleyebilirim hindistan cevizi yağı daha uzun süre nemli tutuyor vücudu ve kokusu muhtesem

Ben lierac aldım daha yeni ama çevremde kullanan herkes çok memnun kaldı kardeşim hamileyken kalçasına sürmeti unutmuştu sadece orası çatlamıştı biraz.

ben bio oil ve lierac ı dönüşümlü olarak kullanıyorum
lierac ı doktorum önerdi, bio oil i internetten araştırarak almıştım

Merhaba canlar. Biliyorum catlak sorunu genetige bagli ama siz ne tavsiyeler duydunuz simdiye kadar???

Benim ergenlikten kalma kalcalarimda catlaklar var maalesef cok hizli Kilo alip vermekten demislerdi..

Göbek ve gögüslerim de olucagina eminiim..

Önleyici önerisi olan varmi? Tesekkürler simdiden
Benimde ergenlikten kalan catlaklarim var hamileyken doktoruma sordum ne kullanirsan kullan bünyen müsaitse çatlarsin dedi lierac hindistan cevizi yağ badem yağ kullandım çatladım lierac hiç nemlendirmiyor hemen kuruyor h.cviz yağ iyi ben dogumdan sonra bile catlamaya devam ettim kafama takmıyorum artık zaten çocuktan kendini görmüyorsun saglikla gelsin bebeğiniz

Bana dr hic bir kimyasal krem kullanma vucutta emilince bebegide etkiliyor zaten bunyen musaitse catlarsin dedi, ben hindistan cevizi yagi kullandm o yuzden krem kullanmak istemedim ama simdi 7.5 ayligim ve bacaklarimda catlaklar basladi:KK43: en cok bacaklarima surmustum oysa

X