Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba ben 6 haftalık hamileyim ve hamilelikten önce de boğazıma duskundum şimdi de maşallahı var ve kilo alıyorum bu yüzden catlak kremi kullanmaya başlayacağım öneriniz var mu acaba
Arkadaşlar merhaba ben 6 haftalık hamileyim ve hamilelikten önce de boğazıma duskundum şimdi de maşallahı var ve kilo alıyorum bu yüzden catlak kremi kullanmaya başlayacağım öneriniz var mu acaba
Ben lierac aldım yararlılığı hakkında kesin bir şey söyleyemiyorum çünkü ilk hamileligim aslında göbeğim baya büyüdü 22. haftadayım daha çatlak oluşmadı ama pek düzenli de kullanmadım son günlerde düzenli kullanmaya başladım
Ben lierac kullandım. Hamileliğimin 12.haftasından doğuma kadar her gün mutlaka sürdüm. Son 4 hafta kala bitti unibaby markasının uni mom çatlak yağını alıp sürmüştüm. Sadece karın değil kalça ve basenlere de sürdüm. Hiç çatlağım olmadı.