Çatlak kremi

gunguzel1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
59
18
23
Arkadaşlar merhaba ben 6 haftalık hamileyim ve hamilelikten önce de boğazıma duskundum şimdi de maşallahı var ve kilo alıyorum bu yüzden catlak kremi kullanmaya başlayacağım öneriniz var mu acaba

Ben bütün hamileliğim boyunca sadece hindistan cevizi yağı kullandım hiç çatlak olmadı. Tabi bol su da içtim

Arkadaşlar merhaba ben 6 haftalık hamileyim ve hamilelikten önce de boğazıma duskundum şimdi de maşallahı var ve kilo alıyorum bu yüzden catlak kremi kullanmaya başlayacağım öneriniz var mu acaba
Hindistan cevizi yağı kullanıyorum aklında bulunsun hem doğal hem mis kokulu hem de ilk gebeliğimde çok işe yaradı sıfır çatlak 🤩

Ben lierac aldım yararlılığı hakkında kesin bir şey söyleyemiyorum çünkü ilk hamileligim aslında göbeğim baya büyüdü 22. haftadayım daha çatlak oluşmadı ama pek düzenli de kullanmadım son günlerde düzenli kullanmaya başladım

Ben lierac kullandım. Hamileliğimin 12.haftasından doğuma kadar her gün mutlaka sürdüm. Son 4 hafta kala bitti unibaby markasının uni mom çatlak yağını alıp sürmüştüm. Sadece karın değil kalça ve basenlere de sürdüm. Hiç çatlağım olmadı.

X