Merhaba güzel anneler
Biz bugün 15+1 olduk.
Göbeğimde çatlaklar oluştuğunu fark ettim. Bu kadar erken olmasını beklemiyordum açıkçası.
Neler kullanıyorsunuz ne önerirsiniz? Etki gördüğünüz bir ürün oldu mu?
Ben hiçbir şey öneremiyorum, bunun tamamen yapısal olduğunu düşünüyorum. Hamileyken 4. Aydan beri Lierac kullanan biri olarak. Sonuç ne mi oldu, son ay çat çat çatladım.
Ben hiçbir şey öneremiyorum, bunun tamamen yapısal olduğunu düşünüyorum. Hamileyken 4. Aydan beri Lierac kullanan biri olarak. Sonuç ne mi oldu, son ay çat çat çatladım.
Ben kendimi en kötü ihtimalle sonuncu aylarda çatlamış olarak bulmayı bekliyordum şimdiden olması üzdü. Lierac'ı duymuştum haklısınız bence de yapısal olabilir. Hiçbir şey kullanmayıp çatlağı olmayan tanıdıklarım var.
Ben kendimi en kötü ihtimalle sonuncu aylarda çatlamış olarak bulmayı bekliyordum şimdiden olması üzdü. Lierac'ı duymuştum haklısınız bence de yapısal olabilir. Hiçbir şey kullanmayıp çatlağı olmayan tanıdıklarım var.
Kesinlikle, benim de var öyle arkadaşlarım. Siz içiniz rahat etsin istiyorsanız bol bol su için, Hindistan cevizi yağı gibi doğal ve uygun fiyatlı şeyler sürün. Pahalı kremlere gerçekten gerek yokmuş.
Çatlaktan çok korktuğum için 12.haftamda lierac kullandım bitince bio oile geçtim aynı zamanda badem yağı da kullandım çok düzenli sabah akşam sonuç karnım ve göğüslerim çatladı:)))))))))))) ozetle vücudunun yapısında varsa ne yaparsan yap çatlıyor sadece gerilme acısını alıyor haa bide hindistan cevizi yağı da sürdüm
hamileliğin 13. haftasında falan yağ kullanmaya başladım. üç hafta kadar önce çatlaklar olmaya başladı karnımda sinirim bozuldu bıraktım baya faydasını gördüm yağın yani. o yüzden yapımızda varsa ne yaparsak yapalım sanırım yaşayacağız bu durumu