Çatı muayenesinde zorlanıpta normal doğum olan

7beyaz

Guru
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
571
0
Çatı muayenesinde zorlanıpta normal doğum yapan arkadaşlar var mı? çocuk için sıkıntı yaratabilecek bi durum olur mu doğumda ?

ben daha olmadım çatı muayanesi olmadım ama çok korkuyorum sen oldun mu canın yanıyomu nasıl yapılıyo offffffffff

bana her kontrolümde yapiliyo cati muayenesi..
daha 32.haftada olmama ragmen aylik kontorllerimde doktorum hep bakti....yarin yine gidicem yine bakicak....
hos oldugu söylenemez ama cokta korkulacak bisey degil.doktor 3 parmagini sokuyo diger eliyle de karin kasik bölgesine bastirarak bakiyo..1 dk bile sürmüyo..caninida yakmiyo

bende iç camasırımda leke gormustum korktum hemen doktora gıttım o zaman yaptı 30.haftadayken.yanıyor tabıkı ama dayanılmayacak gıbı degıl doktor bıkac parmagını sokuyor ıcınde gezdırıyor ıste:roflol:ben korkup sıktım kendımı rahat bıraksan daha cabuk bıtecek bısey sımdık ucaga bıncem 34.haftada yıne catı muayenesi yapılacak.:çok üzgünüm:
hala bebegım içimde bişeycik olmadı ama bu olmayacak anlamına gelıyormu bılmıyorum:uhm:

bana her kontrolümde yapiliyo cati muayenesi..
daha 32.haftada olmama ragmen aylik kontorllerimde doktorum hep bakti....yarin yine gidicem yine bakicak....
hos oldugu söylenemez ama cokta korkulacak bisey degil.doktor 3 parmagini sokuyo diger eliyle de karin kasik bölgesine bastirarak bakiyo..1 dk bile sürmüyo..caninida yakmiyo

merak ettim gebeliğinde bir problemmi var her kontrolde bakıldıgını ilkkez duydum o yüzden soruyorum. ben 38. haftadayım bana daha bakmadı

çatı muayenesi doğum yaklaştığında yapılır diye biliyorum öyle her seferinde yapılmaz çünkü eğer o bölgeyi biraz fazla karıştırılırsa rahim ağzı açılır ve doğum eylemi başlar benim bir arkadaşımın günü geldide geçmişti dr istersen biraz karıştıralım sabaha kalmaz sancın tutar demişti

merak ettim gebeliğinde bir problemmi var her kontrolde bakıldıgını ilkkez duydum o yüzden soruyorum. ben 38. haftadayım bana daha bakmadı

hayir hicbir problem yok cok sükür hersey yolunda gidiyo:nazar:
heray düzenli kontorllere gittgimde idrar kültürüm, vajinal muayenem ve ultrasonum yapilio..rahimin durumuna bakiyo doktorum öyle saatlerce sürmüyo zaten 1 dk da bitiyo
ben almanyada yasiyorum burda sistem biraz farkli isliyo

X