- 1 Ekim 2008
- 190
- 1
-
- Konu Sahibi filizerdem
arkadaşlar korkmayın.ben 33 haftalık hamileyim.doktor çocuk çok aşağıda diye çatı muayenesi istedi.bir cihazla bakıyorlar.parmak falan kullanmıyorlar.zaten dokto bakmadı.ultrasonda başka bir doktor baktı.acı falan yok.merak etmeyin.allah sabır verir.
hmmm ben 33 haftadayım ağustosun 7 sinde kontrolum var o zaman yaparmı acaba? şimdi bu takıldı aklıma :S umarım kolay olur.
yüreğime su serptiniz biraz..ben de 28 haftalık hamıleyim...çatı muayenesi,sonda ve lavman hiiç aklımdan çıkmıo
merhaba 38 e girdim ve kontrolüm varddı hiç aklımda yok tabi çatı muayenesi nasıl bişi olduğunuda bilmiyorum neyse doktorla konuştuk adam demesin mi bugün 2 muayene yapacaz vaginal ve ultrason korktum önce tabi bilmeddiğim için.
ultrason yapıldı bi problem yok sıra geldi vaginal muayeneye doktor eline eldiven taktı geldi çok tırstım elini soktu ve içerde 3 4 saniye bişeler ölçtü eliyle:)
korkulacak bişi yok kendinizi kasmayın gerçi ben de kastım kendimi ama çok da acıyan bişi değil yani milletin abarttığı gibi.
herkese hayırlı doğumlar benim 2 haftam var ama doktor 2 hafta beklemezz bu bebek gelir dedi gelsin de büyüsün artık:)