Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok zor bişey diil çatı muayenesi doktor bayansaa daha kolay kendini sıkma zaten normal doğum yapacaksan çok fazla çatı muayenesi yapacaklar ben hiç korkmadım
çok sinir bişey,38+5 günlük olduk banada ikikere baktılar,birisini ebe diğerini doktorum,ebenin baktığı canımı çok yaktı,hatta sonrasında kan geldi,nst de sancım her seferinde yüksek çıkıyor,onlarda hemen açılma varmı diye bakıyor,pazartesi gene gidicem ama bu sefer baktırmicam,zaten yukarı çıkıyorum doktorda bakıyor,sezeryan bu konuda sanki daha iyi gibi
ben de 38 de yaptırmıştım. çok korkuyodum ama hiç hiç hiç korkulacak gibi değilmiş. sağolsun doktorum öncesinde açıklama yaptı bak dedi bu 2 parmağım girecek sen burdan bir canlı çıkaracaksın değmez mi dedi ve ben de rahatladım. arkadaşların dediği gibi dr elini yağlıyo ve sen de kendini kasmazsan hissetmezsin bile. seni çok ii anlıyorum aynı gerginliği ben de yaşamıştım ama rahat ol 1 dakika da bitecek
kızlar teşekkür ederim cevaplarınıza.gerçekten korkulacak birşey değilmiş.kendimi hiç kasmadım ve çok çok kısa sürdü dediğiniz gibi. rhodra cım tabiki hatırlıyorumm seni hatırlamaz olurmuyum.maşşalahh canımm sen ve diğer eski arkadaşlarım sağlıkla kavuştunuz bebeklerinize.inşallah sıra bana ve diğer hamişelere geliyor.
yanlış mı anladım acaba? bu çatı muayenesi nromal yada sezeryan her şartta mutlaka oluyor mu?36-38 hafta gibi mi oluyo? normal kontroldeki vajinal muayene gibi birşey mi? çatalda mı yapılıyor bu da?
dr bana yapmıştı çatı muayenesi benim canım acımıştı korkudan kasılmıştım ondan belki tabi herkesin öyle olacak diye bişey yok rahat olanın acımaz tabiki...
Ya bende sezeryan yapıcam diye çatı muayenesi yaptırmamayı kafaya koydum ama son anda kanama falan olurda baktırmak zorunda kalırsam diye çok korkuyorum.benimde tek sıkıntım doktorun erkek olması.zaten onun yüzünden normal doğumu bile ilk günden beri düşünemiyorum.zaten artık istesemde normal olmayacak dedi.inşallah şu çatı muayenesini yaptırmadan doğumu atlatırım