çatı muayanesi için yardım :(

PembePanter

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2007
1.565
16
116
41
Muğla
kızlar 15 ocakta çatı muayanesi olucam ve içimde ister istemez bi korku kaplıyor.nasıl olacağını bilmemek ve çevremden duyduklarım etkiledi.sizler çatı muayanesi olduysanız anlatırmısınız tamö olarak nasıl olduğunu.birde ortalama kaç dk sürüyor.

merhaba canım bn dün oldum çatı muaynesini ve içte korkulacak gibi değil 1 dakika falan sürüyo kendini kasma ve rahat bırak hiç bi sorun yok bnde çok korkuyordum ama hiçte korkulacak bişi olmadığını gördüm.

canım benim saol hayatım cevabın için.içime su serptin vallahi.çoğu kişi çok ürkütücü olduğundan bahsetti ister istemez ürktüm.inşallah benimde canım yanmaz.

bende senin gibi çok korkuyodum ve çok kastım kendimi ondan canım yandı biraz.kasma kendini rahat olursan kolay geçicektir

kızlar selam..bu çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyor?? ben 35+4 deyim doktorum bişey demedi.. sen kaç haftalıksın pembe panter

ben 38 de çatımuayenesi olmuştum. kormuştum evet hatta tansiyonum 16-12 olmuştu:) ama bir dakikalık birşeymiş.korktuğuma değmezmiş. yapacağı şey çatının dört tarafındaki derinliğe bakmak. kendini sıkmazsan çok kolay. hem çatı muayenesi olacağına göre normal doğum yapacaksın. bu duruma alışman gerek:)

Hiç korkma canım ben dün çatı muayenesi oldum , kendimi kasmadım hissetmedim bile saniyeler sürdü . Doktor iki parmağıyla bakıyo ve bol yağlıyo hiç anlamadım

sağolun arkadaşlar ya yeni bişey daha öğrendim o muayene neden yapılıyo merak ettim bende 34 + 3 üm illa yapılması mı gerekiyo

arkadasım illa yapılması gerekiyor.benim doktorumda bana bakmıstı 38.haftamda çocuk baya baskı yapmıs dedi ama sezaryan oldum.sanırsam szaryanda olsan normalde geliş zamanınıda hesaplıyor darlığınada bakıyor.ama herkes demiş zaten hiç acımıyor.

sağolun arkadaşlar ya yeni bişey daha öğrendim o muayene neden yapılıyo merak ettim bende 34 + 3 üm illa yapılması mı gerekiyo

canım bildiğim kadarıyla çatı muayenesi doğumun normal doğum olup olmayacağı hakkında bir fikir veriyor doktora, çatı eğer darsa normal doğum yaptırmıyorlar galiba...

Ya ben doktor erkek diye ve çatı muayenesi falan yaptırmamak için sezeryan istemeyi düşünüyorum..eğer illa bakıcam diye tutturursa yandım desenize...hiç istemiyorum ya

valla benden fazla korkan yoktur derdim o masaya yatmaktan ama tahmin edildigi gibi bişey degilmiş..rahat geçti ve kendini kastıgında daha fazla acı çekiliyor..dogum sırasında 10u geçti bu muayene..ilkinde kastım ve çok acı çektim ama 10 saniye sürüyor..sonra öğremdim hiç kasmadım acımadı..sıkmayın canınızı demek isterim ama ne desekte kafanıza takılacak..yaşamadan öğrenilmiyor..Allah kurtarsın hepinizi..

panter hatırlarmısın konuşurduk senle, bak benim oğlum doğdu, darısı sana,sağlıkla al kucağına inşallah,

çatı muayenesi oldum canım ben, 1 2 dakikalık bişey, hiç korkma sadece bakıyor parmağıyla, çok hafif bi acı duymuştum ben, canımda pek tatlıdır benim ama ona rağmen acımadı, kasma kendini hemen bitiyo zaten, müjdeli haberlerini bekliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…