Çatı Kitapları Serisi - Özet - V.C. Andrews

ortaokul dönemimde okumuştum ve ok severim kitaplığımın en güzel köşesinde durur tüm serileri :1closedeyes:

lise yıllarımın vazgeçilmez yazarı...bir çırpıda okurdum kitaplarını..benimde en çok dikkatimi çeken ensest ilişkiydi..

ben çatıda geçen kitabı okudum ve haran kaldım
ama diğerlerini okumak nasip olmadı malesef :((((
alıp bir an önce okumak istiyorum boshayallersmile

peki peki 4. kitapta tam olarak ne oluyo?chrisle catty ölüyo mu?ayrıntılı anlatırmısınız?

V.c.andrews bütün kitaplarını okumuşumdur muhteşem tek kelime ile harika bir yazar.onu gerçekten tebrik ediyorum.çok yalın bir anlatımı var.tekrar tekrar okuyorum kitaplarını:21:

Serinin başını sonunu bilmiyorum ama bende 2 kitabını okudum ara verdim gerdi beni biraz.

Bu kitaplar inanılmaz derecede güzel geldi bana hala etkisindeyim okuyalı 2 yılı geçti hala önüme gelene tavsiye ediyorum .... şiddetle tavsiye ederim ....

peki peki 4. Kitapta tam olarak ne oluyo?chrisle catty ölüyo mu?ayrıntılı anlatırmısınız?

anlatmakla olmaz okuman lazım anlamı kalmaz diye düçünüyorum ben çünkü ben 1 ini okurken digerini merakla bekledim

bu çatı serisini merak ettim okumak isterimde googla yazdım bir yığın adda çıktı. öncelikle korku cinayet falan anlatıyorsa ben almayayım. gerçek dışı sanal bir romansa yine kalsın eğer öyle değilse hangi kitapları alayım isimleri ile yazarsanız sevinirim.

canım bu roman kitabı bir konunun seri şekilde birden fazla kitapta yer yer anlatılmasını konu alıyor esas konusu üç kardeşin verdiği yaşam mücadelesi ve kardeşlerin birbirlerine olan bağlılığı aşkları sevgileri yaşama tutunmalarını anlatıyor ben anlatım dilini çok sevdim bu romanın sade yalın anlaşılabilinecek bir dil kullanmış v.c andrews bayıldım ben

ben nedense sevemedım
evet anlatımı guzel ama kız cathy daha otuzunda masallah 3 kocayı gomdu dorduncuyu aldı noluyoruz dedım ya ayrıca ensestı normal olarak gostermıs hayır kesınlıkle tasvıp etmedım:KK12:

Back