Çatı kemiği ağrısı

Peki hamileyken emzirmek zaralı değilmi acaba bazi kisiler hamileyken emzirmenin emen bebege haram oldugunu ve düsüğe sebeb olduģunü söyluyor bende sanırim hamileym de merak ettigim icin soruyorum

Catı agrısı icin ortopediye gidin derim 11 kg de agir yinede gebeler icin ya ve calsiyum eksikliginden kemikleriniz gücsüz oluyo olabilir gecmis olsun

Can'ım hsmile değilim emxirmiyorum da yanlış anlaşılma olmuş. Sanırım.

2. Bebeğimi kaldırdığım da bu Ağrı'yı hissediyorum. Doktora gitmek istiyorum ama hangi uzman a ondan emin olamıyorum

Yok cnm normal doğum değil sezaryen oldum hamileliğim de rahattı. Bugün çok yoğundum yoruldum çatı kemiğim sızlıyor dokununca ağrı yok ama

Aaa evet ben yanlış anlamişimm kusira bakma kuzum
bende eger hamileysem oglumu sütten nasil ayirıcam onu düşunuyorum oglumda inek sutu alerjisi var dr en az 2bucuk yasina kadar emzir demisti bana
O zaman sizde tahminimce calsiyum eksikligi var once bi kadn dogumcuya görunün o da yönlendirir ama ortopedi diye düsünuyorum ben

Teşekkürler evet hafta içi doktora gidip tahlil isteyelim değerlerim be slem de bakiim
Size de geçmiş oldun, umarım herşey gönlünüzce olur. Hakkı'nız da hayırlısı..

Röntgen çektirip bacak boylarını ölçtür Bacaklardan birinde kısalık varsa çatı kkemiğine etki yapiyor ben yaklaşık 3 yıldır aynı dertten muzdaribim sol bacağım 12 mm kısa çıktı bu sebeple çatı kemigimde aşağı inmiş tek taraf
Ayakkabımın altına yükselici yaptırdım bir süre sonra ağrılar hafifledi ama kesin sonuç alamadım

dimi ben ortopediyle jinekoloji arasında kalmıştım netten baktım hep jinekolji ile ilgili makaleler var bununla ilgili

bende çekmiştim 2.hamilelikte benim doktor ortopediye yönlendirdi o da fizik tedaviciye:)) adam iki hareket yaptırıp bebek baskı yapıyordur dedi çıktı işin içinden.. uzun süreli olmadığından üstünde durmadım bende:)

Benim gibi Ağrı'larınız sonradan mı çıktı? Benim 2. Hamileliğim de 33 yaşımda çıktı bu Ağrı'lar bazen dayanılmaz oluyor uyuyamıyorum bile ... Cevabınız için teşekkürler

Keşke hamilelikle birlikte bu Ağrı'larım da bitseydi...

Benim gibi Ağrı'larınız sonradan mı çıktı? Benim 2. Hamileliğim de 33 yaşımda çıktı bu Ağrı'lar bazen dayanılmaz oluyor uyuyamıyorum bile ... Cevabınız için teşekkürler
Evet sonradan çıktı zaten yaş ilerledikçe ağrılar başlıyormuş geceleri benimde ağrım oluyor hep sol tarafıma yatıyorum sağ tarafa yatamıyorum

Evet sonradan çıktı zaten yaş ilerledikçe ağrılar başlıyormuş geceleri benimde ağrım oluyor hep sol tarafıma yatıyorum sağ tarafa yatamıyorum
Çok teşekkürler yanı benim de 2. Hamileliğim de başladı oğlumu kucağıma alınca çatı kemiğime acayip baskı oluyor. Hangi doktora Gitmeliyim kararsız kaldım, kadın doğum ve ortopediye gidicem umarım sonuç alırım .. Derdimi anlatabileceğim ve beni anlayan bi doktor çıkar inşsallah ..

Kesinlikle ortopediye Gitmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…