- 20 Kasım 2015
- 7.346
- 30.859
- 478
- 36
Can'ım hsmile değilim emxirmiyorum da yanlış anlaşılma olmuş. Sanırım.Peki hamileyken emzirmek zaralı değilmi acaba bazi kisiler hamileyken emzirmenin emen bebege haram oldugunu ve düsüğe sebeb olduģunü söyluyor bende sanırim hamileym de merak ettigim icin soruyorum
Catı agrısı icin ortopediye gidin derim 11 kg de agir yinede gebeler icin ya ve calsiyum eksikliginden kemikleriniz gücsüz oluyo olabilir gecmis olsun
2 yaş mı baya büyümüş biz henüz 11 aylığızbenimki hazirandan da iki olcak bide ben emziremedim emzirseydim nolurdum acaba
hmm yok atlattım ben çok şükür2 yaş mı baya büyümüş biz henüz 11 aylığız
Yok cnm normal doğum değil sezaryen oldum hamileliğim de rahattı. Bugün çok yoğundum yoruldum çatı kemiğim sızlıyor dokununca ağrı yok ama2.hmileliktr ca eksikligide çıkmıştı osteacare vermisti ca eksikliği için sol bacağıma yel girmişti bide çok zorlandim ..doğum sonrası gecesinde kuyruk sokumu agrisindan ağrı kesici yaptılar bana ama şükür çatı ağrısı ve bacak yeli geçti ...bebegim 13 aylık simdi bisey için kan degrleirnr baktırdım ca iyi çıktı magnezyum baya düşük dr tablet verdi inşallah oda bacak kasilmalarini kesecek ..bi kadın doguma gitsen o yinlendiri ortopediye falan normal doğum mu çok mu zorlandın
Teşekkürler evet hafta içi doktora gidip tahlil isteyelim değerlerim be slem de bakiimAaa evet ben yanlış anlamişimm kusira bakma kuzum
bende eger hamileysem oglumu sütten nasil ayirıcam onu düşunuyorum oglumda inek sutu alerjisi var dr en az 2bucuk yasina kadar emzir demisti bana
O zaman sizde tahminimce calsiyum eksikligi var once bi kadn dogumcuya görunün o da yönlendirir ama ortopedi diye düsünuyorum ben
Darısı bize ( amın)hmm yok atlattım ben çok şükür
Tesekkur ederim sizede tekrar gecmis olsunTeşekkürler evet hafta içi doktora gidip tahlil isteyelim değerlerim be slem de bakiim
Size de geçmiş oldun, umarım herşey gönlünüzce olur. Hakkı'nız da hayırlısı..
aminDarısı bize ( amın)
Teşekkürler , Kadın doğum diye düşünmüştüm hep . Ortopedinin alanına mı girer ki .. Gidip rexil olmiyim
dimi ben ortopediyle jinekoloji arasında kalmıştım netten baktım hep jinekolji ile ilgili makaleler var bununla ilgiliortopedi ve fizik tedavi bakıyor canım..
dimi ben ortopediyle jinekoloji arasında kalmıştım netten baktım hep jinekolji ile ilgili makaleler var bununla ilgili
Benim gibi Ağrı'larınız sonradan mı çıktı? Benim 2. Hamileliğim de 33 yaşımda çıktı bu Ağrı'lar bazen dayanılmaz oluyor uyuyamıyorum bile ... Cevabınız için teşekkürlerRöntgen çektirip bacak boylarını ölçtür Bacaklardan birinde kısalık varsa çatı kkemiğine etki yapiyor ben yaklaşık 3 yıldır aynı dertten muzdaribim sol bacağım 12 mm kısa çıktı bu sebeple çatı kemigimde aşağı inmiş tek taraf
Ayakkabımın altına yükselici yaptırdım bir süre sonra ağrılar hafifledi ama kesin sonuç alamadım
Keşke hamilelikle birlikte bu Ağrı'larım da bitseydi...bende çekmiştim 2.hamilelikte benim doktor ortopediye yönlendirdi o da fizik tedaviciye:)) adam iki hareket yaptırıp bebek baskı yapıyordur dedi çıktı işin içinden.. uzun süreli olmadığından üstünde durmadım bende:)
Evet sonradan çıktı zaten yaş ilerledikçe ağrılar başlıyormuş geceleri benimde ağrım oluyor hep sol tarafıma yatıyorum sağ tarafa yatamıyorumBenim gibi Ağrı'larınız sonradan mı çıktı? Benim 2. Hamileliğim de 33 yaşımda çıktı bu Ağrı'lar bazen dayanılmaz oluyor uyuyamıyorum bile ... Cevabınız için teşekkürler
Çok teşekkürler yanı benim de 2. Hamileliğim de başladı oğlumu kucağıma alınca çatı kemiğime acayip baskı oluyor. Hangi doktora Gitmeliyim kararsız kaldım, kadın doğum ve ortopediye gidicem umarım sonuç alırım .. Derdimi anlatabileceğim ve beni anlayan bi doktor çıkar inşsallah ..Evet sonradan çıktı zaten yaş ilerledikçe ağrılar başlıyormuş geceleri benimde ağrım oluyor hep sol tarafıma yatıyorum sağ tarafa yatamıyorum
Kesinlikle ortopediye GitmelisinÇok teşekkürler yanı benim de 2. Hamileliğim de başladı oğlumu kucağıma alınca çatı kemiğime acayip baskı oluyor. Hangi doktora Gitmeliyim kararsız kaldım, kadın doğum ve ortopediye gidicem umarım sonuç alırım .. Derdimi anlatabileceğim ve beni anlayan bi doktor çıkar inşsallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?