• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatı kemiği ağrısı

smile6081

Gözlüksüz bakıyorum hala cahilsin
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2007
2.209
651
723
kızlarr 2. Bebeğime hamileyken başlayan çatı Ağrı'm hala devam ediyor. Özellikle bebeğimi kucağıma sldığımda(11kğ) yanı ağır kaldırdığımda ya da yorulduğum da fazla ayakta kaldığım da gibi .

Hamileliğim de doktoruma sordum 2. Bebekler aşsğı da olur dedi. Ama hala geçmedi ( bebeğim 11 aylık )

Bu ağrı için ne yapmalıyım ? Hangi doktora gitmeliyim ? Benim gibi olan var mı ? Yorumlarınızı bekliyorum..

kızlarr 2. Bebeğime hamileyken başlayan çatı Ağrı'm hala devam ediyor. Özellikle bebeğimi kucağıma sldığımda(11kğ) yanı ağır kaldırdığımda ya da yorulduğum da fazla ayakta kaldığım da gibi .

Hamileliğim de doktoruma sordum 2. Bebekler aşsğı da olur dedi. Ama hala geçmedi ( bebeğim 11 aylık )

Bu ağrı için ne yapmalıyım ? Hangi doktora gitmeliyim ? Benim gibi olan var mı ? Yorumlarınızı bekliyorum..
dr ye git şimdiye kalmamsı lazım ortopediye bildiğim kadarıyla

Nette de çok araştırma yaptım ama hiçbir şey bulamadım maalesef

hmm pelvikten bahsediyosun sen ben bel sandım netten baktım jinekolojiye gitcen canım

Benim ikinci bebekte çok oldu ama doğum sonrası geçti özellikle doğuma yakin alt kısım agrisindan ağlardım ama geçti bitti şükür magnezyum eksikliği var mi mutlaka baktirin bende o çıktı şimdi bacak katılması kaldı arada ondan kaynakliymis

Benim ikinci bebekte çok oldu ama doğum sonrası geçti özellikle doğuma yakin alt kısım agrisindan ağlardım ama geçti bitti şükür magnezyum eksikliği var mi mutlaka baktirin bende o çıktı şimdi bacak katılması kaldı arada ondan kaynakliymis
Evet 2. Hamileliğim de başladı magnezyum a baktırayım ben de kalsiyum mu eksik acaba dedim

Evet 2. Hamileliğim de başladı magnezyum a baktırayım ben de kalsiyum mu eksik acaba dedim
2.hmileliktr ca eksikligide çıkmıştı osteacare vermisti ca eksikliği için sol bacağıma yel girmişti bide çok zorlandim ..doğum sonrası gecesinde kuyruk sokumu agrisindan ağrı kesici yaptılar bana ama şükür çatı ağrısı ve bacak yeli geçti ...bebegim 13 aylık simdi bisey için kan degrleirnr baktırdım ca iyi çıktı magnezyum baya düşük dr tablet verdi inşallah oda bacak kasilmalarini kesecek ..bi kadın doguma gitsen o yinlendiri ortopediye falan normal doğum mu çok mu zorlandın

o magnezyum eksikliği kötü ya kollarımı kaldıramıyodum doğum yapalı olmuş iki ay
Bendede acayip halsizlik yapıyor tabi oğlumda iliğimi kuruttu full emiyor geeceleri gündüz ememiyor çalışınca grev acısını çıkarıyor haliyle eksiklik oluyor bendede siZn bebiş ne kadarilik oldu

Bendede acayip halsizlik yapıyor tabi oğlumda iliğimi kuruttu full emiyor geeceleri gündüz ememiyor çalışınca grev acısını çıkarıyor haliyle eksiklik oluyor bendede siZn bebiş ne kadarilik oldu
benimki hazirandan da iki olcak bide ben emziremedim emzirseydim nolurdum acaba :110:

Back