çatı darlığı sebebiyle sezeryan olanlar

kardelencicegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2008
208
2
96
43
İstanbul
merhaba arkadaşlar
şuan 37 haftalık hamileyim ve bir kaç gün çatı muayenem vardı ve doktor çatımın biraz dar olduğunu ve sezeryan olma ihtimalim olduğunu söyledi ve orda 2 doğum yapmış kişi daha vardı onlarda çatı darlığından dolayı sezeryan olmuşlar yani bu çok sık olan bişeymi yoksa doktorlar bunu bahane ederek sezeryana mı yönlendiriyorlar anlamadım çatı darlığı olup da sezeryan olanınız varmı aranızda

17 gün önce doğum yaptım.çatım dardı 4 saat sancı çektim bebeğim aşağıya inemedi açoılma olmadı..sezeryan oldum..doktorun nedediyse doğrudur..aman canım bebeğini riske atma..sezeryan olsaydım başta çook rahattı..boşuna sancı çektim..

beni de doğum yapacağım gün muayene etti ve çatı dar deyip direk sezeryan dedi
herhalde artık doktorlar bebekleri tehlikeye atmak istemiyor
bi de suni sancı verip saatlerce sancı çekip sezeryan olanları bi düşünsene

Valla arkadaşım benimde çatım dardı ama normal doğum yaptım.22 saat sürdü doğumum suni sancıda verildi ama sonunda oldu iyikide normal yaptım diyorum açıkcası ben özelde yaptım doğumumu sürekli bebeğin kalp atışları dinlendi ve herhangi bir sorun çıkmadı.ıstersen dr.bir daha sor yada başka bir dr.a. Allah sağlıkla kurtulmayı nasip etsin canım.

arkadaşım hamileliğimin başından beri normal doğum istedim
dr sancım olduğunda muayene etti çatı dar dedi
ama yinede normal yapmak istiyorsan dene dedi
27 saat sancı çektim ama 3 santim açılmıştı
dr bebeğin kalp atışları düzensiz atmaya başladı deyince banada sezeryan yolu görünmüştü
ve sezeryan oldum

benim de çatım dardı fakat doktorum normal doğum delisi olduğu için deneyeceğiz dedi.fakat bebek kanala inmedi sancı falan da olmadı.günü geçtiği için sezeryan oldum

bugün çatı muayenem vardı doktor çatımın dar olduğunu söyledi.mecbur sezeryana kaldım.onuda genel anesteziyle yapıyorlarmış.bebeğim doğarken göremiycem nekadar zamanda ayılırımki acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…