arkadaslar flormar fondöten kullanan var mı? yeni fondöten almayı dusunuyorum ama ne alacağıma karar veremedim CADIARZU böle nası diiim sürünce okulda filan hocaların fond kullandımı anlamayacağı kadar doğal dursun istiyorum :lepi: önerebileceğiniz bi marka var mı acaba? (en fazla 50-60 TL verebilirim ) şimdiden tesekkurler:smiley-cool:
Eğer terracota değilse 4lü farlar pahalı. 7.5 tu yanılmıyorsam normal farları. 5lilerini de 9 tl'ye gördüm canım. Terracotaları bilmiyorum.merhabalar....
flormarı bazı arkadaşlarımız tavsiye ediyor.bu tavsiyelerden yola çıkarak bende farlarını kullanmak istiyorum benim bulunduğum yer biraz küçük ama 4lü farlarına 19 tl diyorlar sizce uygun mu
yoksa başka bir yere mi şehire mi baksam ne dersiniz kullanan arkadaşlar?
arkadaslar flormar fondöten kullanan var mı? yeni fondöten almayı dusunuyorum ama ne alacağıma karar veremedim CADIARZU böle nası diiim sürünce okulda filan hocaların fond kullandımı anlamayacağı kadar doğal dursun istiyorum :lepi: önerebileceğiniz bi marka var mı acaba? (en fazla 50-60 TL verebilirim ) şimdiden tesekkurler:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?