- Konu Sahibi citlenbikcik
-
kızlar 3 ay önce saçıma perma yaptırmıştım.fakat kuaför sağolsun berbat etti saçlarımı.kıvırcık falan olmadı.o güzelim yapısı da bozuldu. sanki saçlarım çitilemişsin gibi oldu. bende mecburen sürekli düzleştirdim ya da fön çektim.ama o da saçlarımı iyice yıprattı.permadan beri 3. saç kestirişim. en son 20 gün önce kestirdim.ama yine uçları çok kötü oldu. çatal çatal. saç kestirmekten bıktım artık. bu saç uçları için napabilirim, lütfen yardım edineminim içimizde bunun bir çözümünü bilen vardır.:Saruboceq:
Benimde saçlarım çok fazla kırıktı çatal çatal düzleştirmekten ; aktara bi gün entele almaya gitmiştim aktar bana bi tane yağ verdi içinde 25 çeşit yağ vardı aleo veralı yeni formül yazıodu üstünde markası yada adı yok kahverengi bi kutusu var bu hem besler hem uzatır dedi.. uzatmadı ama saçımın kırıkları baya gitti onu önerebilirim...
aynı durum bende de var, saç düzleştirici ve boya işlemlerinden dolayı saç uçlarım çabuk kırılıyo ve çatallaşıyor, kestirmekten bıktım, sanki saçlarım hiç uzamıyo gibi geliyooo..
bir sürü ürün denedim bunun için
gliss, sarıkız, elseve, elidor krem vs vs..ama faydasını görmedim hiçbirinin..
şimdi daha profesyonel bi bakım maskesi sipariş ettim, tr.strawberry den..
kerastase yoğun bakım maskesi, saç ucu ve kırılma önleyici olduğu yazıyordu..
kullanınca buraya yazarım sonuçları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?