Mutfak Dekorasyonu Çatal kaşıl bıçal takımı sorunu

Gunes52

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2017
73
38
31
Tekrar merhaba tecrübesine ihtiyaç duyduğum bayanlar. O kadar araştorıp ince eleyip sık dokumama rağmen bugün çeyiz alılverişinde bir hata yaptım. Size bunu danışmak istiyorum. Bernardoda çok beğendiğim bir yemek takımını uyguna gelince fissler düdüklü tencere ve çatal kaşık takımı ile birlikte set oluşturarak aldım. Yemek takımına odaklandığım için diğer şeyleri çok incelememişim sonradan farkettim. Çatal kaşıl bıçak takımımda da iyi olması için 50 yıl garantili en iyi serisini seçip fiyat farkı ödedim. Aynı takımdan bir arkadaşım da almıştı. Öğrendiğime göre bu takım 84 parça servis seti yok. Ve karton kutuda geliyor. Ben her zaman servis setli. Ve kullandıktan sonra kaşığımı çatalımı güzelce dizebileceğim deri kutu veya sandıklı olsun diye hayal etmiştim. Karton geleceğini duyunca şok oldum. Bu kaliteti değiştirmek de istemiyorum günlük kullanıma da uygun değil. Sizce ne yapmalıyım. Bu ayrıntılar çok mühim değil mi? Muhafaza ederken sıkıntı oluyor mu? Servis setini ayrıca başka bir marka modelden alsam çok göze batar mı? Birazcık içim rahatlasın istiyorum aslında bana yardımcı olur musunuz

Artik 84 parca oluyo zaten ceyiz paketlerindeki catal bicak takimlari, ayrica sandikta cok yer kapliyor , bence cok onemli ayrintilar degil

Sandık değil de deri kutu isterdim. Daha az yer kaplıyor derli toplu. Misafirlik çatal bıçak takımını derli toplu ve çizilmeyecek şekilde muhafaza etmek için fikriniz nedir

Bazı yemek odası takımlarının konsolunda veya masasında çatal-bıçak takımını koymak için bölme oluyor. Yani istikbalde, bellonada bile var. Olmadı bambu ya da sert plastik çekmece ölçüsüne göre sipariş yapan çatal bıçaklıklar var, ikeada da güzel çözümler oluyor. Aşılmayacak bi sorun değil yani

Sandık değil de deri kutu isterdim. Daha az yer kaplıyor derli toplu. Misafirlik çatal bıçak takımını derli toplu ve çizilmeyecek şekilde muhafaza etmek için fikriniz nedir

U uzakdiyar 'ın dediği gibi konsoluma koyucam yada hazır kutular oluyor onlardan almayı düşünüyorum

Karton kutu olsada yine içi kaplı güzel bir kutuda geldi. Dediğiniz gibi konsol olayınk ben de düşündüm ancak henüz ev eşyası alma kısmına geçmedik nasıl birşey alırım bilemiyorum. Şu an sadece servis seti kısmı kaldı. Onu da günlük yemek takımını 89 parça alıp tamamlamayı düşünüyorum. Sadece modeli biraz farklı olmuş olacak

servis setinin modeli farklı olsa nolur ki çatal bıçakla yanyana durmucak sonuçta :)

Benim yaşadığım yerde bu tarz şeylere aşırı dikkat edilir söz konusu olur. O yüzden ben de biraz fazla dikkat ediyorum :)

Takmaktan ziyade çözüm önerilerinizi ve fikirlerinizi merak etmiş ve içimi rahatlatmak istemiştim yardımlarınız için teşekkür ederim. Kendinin farkında bir ruh sağlığı uzmanı olarak buna gereğinden fazla anlam yüklemiyorum tabiki merak etmeyin . Biraz lükse önem verilen bir yer diyelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…