Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mutfak Püf Noktalarıcatal kaşıklardaki su lekeleri nasıl temızlenir?
Arada bir çatal kaşık ve bıçaklarınızı çamaşır deterjanıyla büyük bir tencerede kaynatın.İlk günkü gibi ışıl ışıl olduklarını göreceksiniz.Ben yılardır yaparım..Tavsiye ederim..:lepi:
Bende aynı sorunu tencerelerimde yaşıyorum. Hep su lekesi o kadar kurulamama rağmen dalga dalga lekeler var. Ve ben daha yeni evliyim hiç kullanmadığım halde tencerelerim gökkuşağı renginde.
limon suyuyla veye sirkeyle silebilirsiniz ablamın kaşık çatal kullanım kılavuzunda okumuştum ve kaşıkları,çatalları,bıçakları kullandıktan hemen sonra yıkamak gerekiyormuş yiyeceklerin asitleri iz yapıyormuş
cok kolay her yıkamya yapıyorum ben. bır fıs fısa doldrdum casmasr suyu.sık üstlerıne pırıl pırıl oluyo.. her hafta yapıom ben yenı gıbılerkaydirigubbakcemile2 bardaklarda aynı sekılde süper parlıyokaydirigubbakcemile2
Bende aynı sorunu tencerelerimde yaşıyorum. Hep su lekesi o kadar kurulamama rağmen dalga dalga lekeler var. Ve ben daha yeni evliyim hiç kullanmadığım halde tencerelerim gökkuşağı renginde.