- 15 Mayıs 2008
- 307
- 3
- Konu Sahibi boncuk2334
galiba aryıldız alacağım, jumbo ya da hisar kadar kaliteli bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aryıldız derim.. araştırma yapmadan aldığım tek tencere setim oldu onlarıda karacadan aldım ve kullanmadan yazılanarı okuyunca çok pişman oldum.. ÇKB takımında rasgele birseçim yapmamak için çok araştırdım. Jumboyu bende düşündüm, fiyatı ne olursa olsun birkere alacağım dedim ama gezdiğim çoğu mağza bana aryıldızı da önerdi. modelleride çok şık. yılların markasıymış. beğenerek aldım. içime sindi doğrusu.
Merhaba arkadaşlar geçen gün bir arkadaşımız rica etmişti. Ben de Jumbo'da çalışan arkadaşıma rica ederek arkadaşıma da çatal bıçak seti alacağımızı söyledim o da yardımcı oldu. Jumbo 89 parça çatal bıçak seti aldık. Benim aldığım takımdan istedi 8100 parlak, mağaza fiyatı 1.169 tl'di. Jumbo personel iskonto ile 690 tl'ye aldık. İhtiyacı olan varsa yardımcı olurum. :lepi:
Eki Görüntüle 28935
Elbette sorarım jumbo'nun internet sitesinden ürünün kodunu söylersen daha net sormuş oluruz.
Canım şimdi fiyatlarını öğrenebildim yemek arası vermişler ancak dönebildi.
J5124250 4200 Mat Peçetelik Perakende Fiyatı 36 TL. Personel İskontosu Fiyatı 23,50 TL.
J5118050 6000 Parlak Peçetelik Per.Fiyatı 44 TL. Personel Fiyatı 29 TL.
J5116759 6700 Yağlık/Sirkelik 2 Parça Per.Fiyatı 202 TL. Personel Fiyatı 131 TL.
J5116768 6700 Tuzluk/Biberlik 2 Parça Per.Fiyatı 113 TL. Personel Fiyatı 73 TL.
geliyormuş.
Bu arada en az iskonto seçmiş olduklarında muhtelif ürünler grubundaymış. Jumbo 89 Parça set alındığında daha yüksek iskontoları çeyiz setinde ise çok daha fazla iskontomuz var dedi.
normalde biz alıcaktık ama benim kayınvalidem almış.korkmaz.ve gördüğüm hepsinden güzeldi
kız zarifeeee şanslısın haaa:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
hee öleyim kadın şimdi de bu soğukta bana sandık alıyorr
:jeyyar::jeyyar:
değerini bil kaynananınkötükedihüso