kızlar
sizlere kesinlikle aryıldız öneririm...yıllardır var olan bir marka ben 29 yaşındayım düşünün annemin çeyizinden aryıldızları hala duruyor...ben de evvelki gün, hem ömürlük olsun aldığım hem de uygun fiyatlı olsun diyerek aryıldızdan aldım, kızkardeşim de çeyizine almıştı daha önce...
evli biri olarak size şunu söyleyebilirim ki maddi durumunuz çok çok iyi değilse jumbodan kaçının, evet çok güzeller ama inanılmaz pahalılar ve siz onları senede en fazla 20 kez kullanıyorsunuz, kullanmaya bile kıyamıyor insan...
bir de ben az buçuk metal, çelikten anlayan biri olarak matların dökülme ve çizilme ihtimallerinin yüksek olduğunu hatırlatırım..
bir de gerek kendim evlenirken gerekse de kızkardeşim için çok dolaştığım, yerinden öğrendiğim için biliyorum ki kalite olarak aryıldız ile hisarın hiç bir farkı yok...
ama karaca ya da narin gibi markaları önermem..kendiniz de test edebilirsiniz..karaca çatalların diş aralıklarına bir göz atın pütürlü pütürlüdür....metal kesikleri kalmıştır hep aralarda...
bunlar benim uzun süren araştırmalarım sonucunda edindiğim tecrübeler..ama yine de zevke ve cebinizin durumuna kalmış..herkes aldığını güle güle kullansın...