Çatal bıçak takımı. yardım

KIRMIZILIKUCUKKIZ

Melisa'cım 🌸
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
2.783
4.638
333
Çeyizim için çatal bıçak takımı bakıyorum kızlar. fakat fazla bir bütçem yok bugün yemek arasında karacaya girdim neredeyse alıyordum bir çatal bıçak takımı fakat sonra akşam bi kadınlarkulubune bakayım dedim iyi ki bakmışım kimse memnun değil sanırım ben uygun fiyatlı ama sorun yaşamayacağım bir çatal bıçak takımı arıyorum. kibar ince sade bir model istiyorum yardımcı olabilir misiniz?
hangi marka önerirsiniz(lütfen jumbo yazmayın bütçemin çok çok üstünde)?
nehir marka nasıldır?

nehir markanın "deniz sade" adındaki modeli güzel. geçenlerde annem için aldım ama abartıldığı kadar olmadığını düşünüyorum ben. çok hafif geldi bana çeliğin ağırı makbüldür çünkü. kendi çeyizime de aryıldızdan en iyi serilerinden birini yarı fiyatına (650 tl) almışım bilmeden, eminönünde denk geldi modeli "aryıldız de luxe" çok sade ama çok şık bir takım. korkmazın "dora" isimli takımını güzel buluyorum ben. yalnız mutlaka kendini görmelisin internetten fiyat araştırması yapmak güzel oluyor :)

canım karaca bizimde vardı. yemek bıçakları paslandı ama biz makinede yıkadık eğer kurallarına uymazsan tabiiki paslanır. diğerlerine hiç bişey olmadı 10 yıldır kullanıyoruz. ama annem yinede hisarı önerir verdiğin para fazla olabilir ama hisar ömürlüktür.

ben de 101 parça korkmaz takımı 425 liraya aldım.bana uygun gelmişti ama bilemedim.

Annemin ayni zamanda aldigi hisar ve jumbo takimlar vardi hisarinkiler paslandi ama jumbolar hala yeni gibi. Kullanim hatasi da degil sonucta olenolsa jumbo da paslanirdi. Bence ya jumbo ya da korkmaz.

Ben de Korkmaz'ı düşünüyorum, Spring modelini beğendim İskoç'taki bir mağazada uygun fiyatlıymış arayıp soracağım ne kadar diye, Nehir'in de ona benzer Karizma diye bir modeli var 89 parça 215 TL'ye bir sitede satılıyor, isterseniz linkini veririm.

Korkmaz'ı uygun fiyata bulamadım, Aryıldız'ın iki modeline rastladım kendi satış sitesinde, Risus ve Bendis isminde... Risus' u 300 TL'ye buldum bir sitede, hem de 50 yıl garantili zaten, şuan onu almayı düşünüyorum. Alacaklara fikir olması açısından yazayım dedim.

eğer uygun fiyatlı ama evladiyelik bir çatal kaşık takımı istiyorsan yeni aldığım zwilling loft 12 kişilik çatal bıçak takımını tavsiye ederim. boyner'de %60 indirimde aldım. şu an internet sitesinde de satılıyor, oradan görebilirsin mağazasında inceleyebilirsin. resmini bulamazsan ben bloguma da koymuştum, google'da ceyizsandigimdakiler diye aratabilirsin. çok kaliteli bir alman markasıdır. bizde 30 senelik bir takım var hala parlak. ben de ona güvenerek aldım.

Kendi kendime konuşuyor gibiyim amma yazmadan edemeyeceğim, Aryıldız'ın garantisi artık 2 YIL'mış, internetteki ürün garanti belgelerine baktım ve maille sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…