- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.609
- 598
- Konu Sahibi gulrecelim
-
Ev kiralarken yatak odada birileri sevişiyor muydu ? Neden bakmadınız anlamadım ?Ya ben size söyle söyleyim. Ev kiralarken yatak odasini görmeden kiraladik hemde kac kez. Eşim hic bakmadi bende ev sahibinin zoruyla goz ucuyla bakmisimdir. Yani cat kapı gel yatak odana dal... 40 yillik ev hanimi da olsan istemezsin. Bari geldin evde gezinme gösterilen yere otur kahveni ic kalk git
Yok ben amannn ne olucak geliversinler demedim zaten sadece halayı uyarsaydiniz kv bilmiyorum ben mi anlamadim olaya dahil degil ya onlara söylemeniz daha dogru olurdu demek istedimDedim kendilerine de hala haberimiz olsaydı keşke daha iyi agirlasaydik sizi diye. Eşi bosveeer dedi. Yatak odasına girdiler aniden salonu gösterdim geçtiler beni anlamadım. Ama ben nasıl desem böyle dağınık ev işlerinde biraz tembelim :) yani 1 saat yarım saat öncesinden aramaları lazım o yüzden evi vs toparlamam lazım
Çocuklar kahve icmezdi ki hem. 4 tane erkek yetişkin sonuçta düşünmeleri lazımdı. Ha bakacaklar mi haber etmeleri lazımdı ki ben de ona göre toparlasaydim.
Görgüsüz insanlarla akraba olmuşsunuz. Gecmiş ler olsunKızlar buraya danışmak istedim. Kendimi sebepsiz yere mi dolduruyorum acaba diye. Eşim ve KV ne göre öyle çünkü.
Konu eşimin halası ve ailesi. Yeni evli sayılırız dün oğullarını, gelinlerini toplamış ev görmesine gelmiş. Buyursun gelsin ama arıyor biz kapidayiz otomatige bas. Saat 8 i az geciyirdu. Sok oldum. Ustum müsait değil, Allah'tan ev topluydu ama mutfak dağınık sofra öylece duruyor. Üstüme hırka eşofman giydim apar topar kapiyı açtık. Neyse girdiler salonu gösterdim kocasi direk odalara daldı. Yatak odama hemde ya böyle bir saygisizlik olabilir mi? Sen kapıda arıyorsun beni, belki iç camasirim ortada yatağım dağınık. Allah'ım birşeyi düşünmeden girdiler mutfağa vs de neyse geçtiler ben tabi o an panik ve şoktayım. Buzlukta pogacam vardı, eşime kuruyemiş aldirttim öyle oturduk meyve falan koydum. 7 kişi kendileri 4 te çocuk. 11 kişi gelmişler. Gittiler hemen KV mi aradim. Anne bu ne terbiyesizlik vs dedim habersiz gelip nasıl yatak odama girebilirler. Neden haber vermiyorlar. Bende sonuçta yeni yeni adapte oluyorum evim her zaman düzgün olmuyor hele o saatte falan sitem ettim. Sonra ertesi gün halanla konuştum da zahmet vermemek için arayıp haber vermemis diyor. İşte ararsa hazırlık yaparmisim. E yapsaydım insan gibi arasaydi tatlı vs yapardım evimi temizlerdim böyle daha mı iyi oldu. Düpedüz art niyettir bu başka birşey değil. İyi niyetli insan bilir bu kız yeni evli evi müsait mıdır nasıldır acaba en azından hiç olmadı 1 saat öncesinden arayıp haber edelim derdi. Hele o yatak odasına girmeleri... O kadar kızgınım ki. Onuda gelinlerini de asla evinde istemiyorum bir daha. Yılların ev hanımı olsam gene gelsinler ev işine falan adapte olmuş olurum. Sanki gidelim evi pisse soyleyse böyleyse rezil olsun gibi hissettim ben. Belki bu noktada bana kızacak olanlar vardır ama yazıcam valla getirdikleri hediye çarşaf seti. Bir tane lastikli çarşaf iki tane yastık yüzü bu kadar. 11 kişi bunu getirmiş. Keşke getirmeselerdi onuda diyorum ben utanıtim getirmesinler boş oturmaya gelsinler. Ama adı hediye aldık ev görmesine gittik birde. Kullanmam istemiyorum dedim kv me vericem. O kadar sinirlendim ki onuda görmek istemiyorum :)
Velhasıl böyle kadın iyiliğin için masraf etme birşeyler hazırlama diye öyle gelmiş diyorlar. Bence bu düpedüz art niyet. Siz ne düşünüyorsunuz
Insanlarin konfor alanı. Rahatca giyinip soyunup dinlendigi alan. Incik cincik gelecegiz diye detayli toplayamamis olabilir. Niye icine girip detaylica bakıp rahatsiz edeyim. Zaten gitmeden önce fotoğraflara bakarak gidiyoruz. Yatak odasina da dalmak istemedik. Sevişmek ne alaka laf mi soktunuz noldu şimdi cevabini da aldınız rahatladiniz mi gerçi sizin seviyede vermedim cevabi yetmez sizeEv kiralarken yatak odada birileri sevişiyor muydu ? Neden bakmadınız anlamadım ?
Ya ben de linclendim ama aslında anlatmak istediğimi yanlış ifade edince linç kaçınılmaz olmuş haklisinizAz bile demissiniz... Sizin tepkinize abarti diyenlerin evine 2 kati insan doluşsun yatak odasindan cocuklar iç camasirlarini salona getirsin diyesim geldi
Bende KV me söyledim istemiyorum bir daha diye inşallah demiştir oda.Bana göre çat kapı gelmek iyi niyet göstergesi/kötü niyet göstergesi olarak ayrılmaz. Çünkü çat kapı gelmenin niyetle alakası yoktur, terbiyesizliktir, ayıptır. İyi niyetli bile ayıp etmiş olsak, ayıp etmiş oluyoruz; aa bu iyi niyetten ayıp sayılmaz demiyor bize kimse..
Eşimin teyzesi bunu bir kere yaptı bana. Ben dışardaydım, kızım bakıcımızla evdeydi. Bilerek dönmedim eve o gidene kadar. Sonra döndüm kayınvalideme sitem ettim, ayıp değil mi diye. Dedim sen mi konuşursun, ben mi konuşayım? Ben hallederim dedi. O günden beri mutlu mesut yaşıyoruz.
Sizin durumunuzda ise, akşam 8de 11 kişilik insan güruhunun iyi niyetle geldiğine inanmak zaten saflık olur. Bence gayet doğru tepkiler vermişsiniz ama asla gelemezler gidemezler filan, bu derece uzatmayın. Şimdi içiniz almıyor olabilir ama uzun vadede haklıyken haksız olursunuz. Hediyeyi de söz konusu yapmayın. Yine haksız olursunuz.
İşte demek istediğim buydu :) Siz haklı dahi olsanız ki haklısınız, dile getirip söylediğinizde haksız olacaksınız :) Eşiniz şimdiden hesap mı yapıyorsun demiş bi de. Girmeyin bu toplara, sizde kalır.Bende KV me söyledim istemiyorum bir daha diye inşallah demiştir oda.
Hediyeye de şöyle takıldım. Getirmeseler hiç takilmazdim inanın, salonda sessizce oturup kalkıp gitselerdi. Guya ev görmesine gelmişler her yere baktılar. Birde cocuklardan birisine sünnet yapacaklarmış coronadan sonra Allah bilir yani tarihini. Onuda dediler amcası yengesi sünnet mevlidi yapicaz gelin mutlaka diye. Daha tarih yok. Ben gitmem zaten şu an cok kızgınım zamanla kızgınlığım geçer mi bilmiyorum ama. Neyse dedim eşime şimdiden çağırıyorlar tarih belli değil, bak işte buda 3 ailenin paralarını ortaya koyup aldıkları hediye. Sende sünnette buna göre birşey takmalisin 20 lira hadi ayıp 50 lira. Şimdiden hesap mı yapıyorsun ayıp 50 lira nedir diyor :) bize mi sadece ayıp onlarınki de ayıp ama
İşte demek istediğim buydu :) Siz haklı dahi olsanız ki haklısınız, dile getirip söylediğinizde haksız olacaksınız :) Eşiniz şimdiden hesap mı yapıyorsun demiş bi de. Girmeyin bu toplara, sizde kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?