- 17 Temmuz 2018
- 4.055
- 18.823
- 208
- Konu Sahibi Rosalind Franklin
-
Yani bir çay ikram edebilirdiniz, evinizde zırt pırt gelen insanlar değillermiş. Zaten hamileliğim zor geçiyor deseydiniz halden anlar fazla kalmazlardı diye düşünüyorum.Herkese merhaba,
Biz normalde yurtdisinda yasiyoruz ama ozel bir durumdan dolayi sene sonuna kadar Turkiyedeyiz. Yazlik bir ilcede benim ailemle yanyana ikiz mustakil evlerimiz var orada kaliyoruz. Bu arada 15 haftalik hamileyim.
Bugun aksamustune dogru babam aradi amcanlar ugrayacak size hosgeldin demek istiyor diye. Bu arada 1 aydir buradayiz yeni gelmedik. Cat kapi misafirden nefret ederim, ve ben hamileligimin ilk 2 ayini Hiperemezis gravidarum sebebiyle surekli kusarak ve hastanede serum yiyerek gecirdim. Son 2 haftadir kendime geliyorum ama yine de gun icinde bulantim oluyor. Bu yuzden misafir agirlamak benim icin gercekten cok zor hele ki cat kapi...
Biz de esimle soyle bir cozum bulduk, kapiya geldiklerinde aldik sahile yemege goturduk. Vakit gecirip eve geldik, onlar da gittiler.
Buraya kadar sorun yok saniyordum ama babam bir geldi eve suradi sirke satiyor. Aksam yemeklerini beraber yiyoruz sofraya oturdu hic konusmadi falan. Esim bile anladi baban bozuldu herhalde evde agirlamadik diye dedi. Ne oldu diye soruyoruz bir sey yok diyor ama tepkili oldugu belli.
Simdi de iceri girdi erkenden uyudu babam. Hata mi olmus? Uzun zamandir Turkiye'de degilim ve bu akrabacilik islerinden uzak kaldim.
Amaçları sizi görmekse, görmüşler işte. Misafirlerin tepkisi nasıldı, onlar bozuldu mu bu sahilde yeme içme konusuna?
Benim için sorun olmazdı bu ama babanız için olmuş.
Geçer bence.
Hiç evinize almadınız mi 10 dk bile.
Evde biraz hoş sohbet edip yemeğe dışarı goturseymissiniz daha iyi olabilirmiş. Hoslanmamakta haklısınız ancak işte amca teyze vs olunca bir tık esneyebiliriz diye düşünüyorumHayir kapidan direkt sahile indik. Donuste onlar ayrildi biraz gezelim diye biz eve geldik.
Yani kabahat babanızda.Bizimle gayet iyiydiler ama samimi degiliz yengemle. Bir de esim keske onceden haberimiz olsaydi daha iyi hazirlanirdik dedi ona bozulmus olabilirler.
Bi evinize alip 5 dk birsey ikram edemediniz mi amcanizmis üstelik. tas tasimayacaktiniz. kapidan alip disari götürüp biseyler yemeyi vs düsünmüssünüz. madem cok zor geciyor hamilelik disari cikcak halim bile yok diyebilir babaniza durumu aciklayabilirdiniz - kimse kimseyi zorla agirlamak zorunda degil
O kadar lafa bozulacaklarsa haber versinler hatta vermesinler. Babanızın evinde görüşün. O eskidenmiş çat kapı. Anneme randevulu gidiyorum ben yahu. Herkesin kendi ev düzeni var. Asıl sizin babanızın uyarmaniz lazım bir daha emrivaki istemiyorum diye.Bizimle gayet iyiydiler ama samimi degiliz yengemle. Bir de esim keske onceden haberimiz olsaydi daha iyi hazirlanirdik dedi ona bozulmus olabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?